Amerikaans gezin filmt Bigfoot (YouTube)

Kiekeboe, daar is hij weer. U weet wel die groot uitgevallen apensoort, waarvan nog steeds niet is bewezen dat hij echt bestaat en die toch telkens weer blijft opduiken.

Ditmaal werd de Bigfoot gespot door een Amerikaans gezin tijdens een wandeling in de bossen bij Osawatomie, in de staat Kansas. Uiteraard filmt de man eerst de boomtoppen en alles behalve de Bigfoot. Gelukkig komt het beest halverwege toch nog goed in beeld.

“We schrijven geschiedenis kinderen”, vertrouwt de vader zijn kinderen toe. Moeder analyseert de onbekende diersoort intussen van dichtbij: “Het is geen koe, hij loopt op twee poten.” Ondertussen jengelen de kinderen dat ze moeten plassen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Amerikaans gezin filmt Bigfoot (YouTube)

  1. H.Hammersteyn

    Nee, niet de zoveelste gespotte Bigfoot! Dit is zonder twijfel Sylvester Stallone, die in afzondering het script van de laatste film uit de Rocky-Reeks bestudeert!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: HOAX.RADIO vanaf woensdag op Radio 1 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>