Fopt Geenstijl reaguurders met strandseks fotosoep? (nsfw)

Maar waar is het?”, legt GeenStijl haar bezoekers een zonnig strandseks zoekplaatje voor. Nergens, weten enkele eigenwijze reaguurders te melden: “Photosoep, en niet eens een goeie kijk maar naar de schaduwen. “ en “Is inderdaad fotosoep, dat groepje staand achterin heeft een schaduw, en de man op de voorgrond met staand lid zullen we maar zeggen, heeft geen schaduw. Jammerrr..”
De foto lijkt afkomstig van een Russische site, een Russisch strand lijkt daarom voor de meeste deelnemers aan het gelegenheidskwisje voor de hand te liggen. Voor verdere analyse hebben we de verdachte schaduwen even omcirkeld. Sinds GeenStijl hun bezoekers in 2009 voor de gek hield met een douchend pornomeisje lijken de reaguurders op hun hoede.

Zomaar een plaatje opklikken zullen de meeste GeenStijl bezoekers overigens ook niet meer doen, de weblog plaatste bovenstaande foto zonder NSFW waarschuwing.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Fopt Geenstijl reaguurders met strandseks fotosoep? (nsfw)

  1. H.Hammersteyn

    Zark, buddy, die website is helaas momenteel niet beschikbaar, maar mij lijkt het ook geshopped, te veel vrolijkheid voor Rusland, en te veel zon! Alhoewel, na een paar Wodka’s wil de zon nog weleens schijnen…….of de maan….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>