Nuchtere Belg spot drie ufo’s

Een vrouw uit het Belgische Waver heeft in paniek de politie gebeld omdat ze drie vliegende schotels over haar huis zag vliegen. De Belgische nieuwssite Hln.be is er als de kippen bij om de ‘close encounter’ te melden.

De vrouw werd in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 1.30 uur wakker van haar kat, die luid miauwend door het huis liep. Toen ze naar buiten keek zag ze in de lucht een  metaalachtig object in de vorm van een driehoek, met een fel licht aan elke punt. Het ‘object’ (of ‘tuig’ zoals Hln.be schrijft) vloog ongeveer 20 meter hoog. Twee andere schotels cirkelden rond de eerste schotel.

De ufo’s hebben geen zichtbare sporen achtergelaten. De waarneming is geregistreerd door het Comité belge pour l’étude des phénomènes spatiaux (COBEPS).  Voordat de agenten weer weggingen verklaarde de vrouw nog dat ze niets gedronken of gerookt had.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>