Hoax history: Kennedy had seksfeestjes met blote vrouwen

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Zoals tegenwoordig Berlusconi bekend staat om zijn ‘bunga bunga’ seksparty’s, bestaan er ook geruchten dat de vermoorde president John F. Kennedy, het niet zo nauw nam met zijn huwelijk. Er zijn nu zelfs foto’s opgedoken waar Berlusconi verlegen van wordt.

De foto, welke al een tijdje ergens in de la lag, moet ergens in de jaren 50 zijn gemaakt toen Kennedy nog senator was. We zien Kennedy de krant lezen op zijn privejacht, terwijl hij omringd wordt door blote vrouwen. Diverse experts zijn het er over eens dat de foto echt is en dat de man ook echt JFK is.

Onzin dus, Kennedy is een brave borst, de tietenfoto komt gewoon uit een Playboy van 1967 (en is gewoon in kleur), zoals je hier kunt zien. Of de tieten van de dames wel echt zijn, mag je zelf beoordelen.

De originele foto afkomstig uit de Playboy

Meer grote hoaxen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>