1 Reacties // Reageer

One thought on “Twitter Fox News verklaart Obama doodgeschoten

  1. Pingback: CBS meldt dood Steve Jobs en nieuwe aanslag op Ground Zero | Hoax

  2. Anoniem

    Ik heb genoten van na de hele invoer, dacht ik altijd een van de belangrijkste dingen om te tellen wanneer je schrijft een blog is leren hoe je de ideeën aan te vullen met beelden, dat is de exploitatie op het maximum van de mogelijkheden van een CIBER-space! Goed werk op dit bericht!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>