‘Obama zit aan borsten Hillary Clinton’

Als we deze gecensureerde foto moeten geloven kan Obama zijn handjes niet thuishouden. Terwijl meneer Clinton met zijn sigaar speelt, ziet de Amerikaanse president kans om mevrouw Clinton onzedelijk te betasten. Een handeling die Hillary op prijs lijkt te stellen. De foto werd deze week veelvuldig geliked op Facebook.

Maar Obama en Hillary zijn niet de enige wereldleiders die betrapt werden op verdachte handelingen. Zo lijkt Vladimir Putin druk met het oppoetsen van zijn Kremlin en werd de Engelse premier David Cameron betrapt op een obsceen handgebaar. GeenStijl ‘bewijst’ dat ook Nederlandse politici er vieze spelletje op nahouden, zo lijkt Job Cohen de bloemetjes buiten te zetten met Femke Halsema, speelt Tofik Bibi met zijn Micky Mouse en laat Wilders zijn rechters zien wie nu eigenlijk de grootste heeft.

De foto’s zijn onderdeel van een actie tegen de politieke censuur van het nieuws. Een initiatief van Reporters Without Borders. De boodschap: Censuur schetst een verkeerd beeld van de werkelijkheid.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Obama zit aan borsten Hillary Clinton’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>