Hoax.blog.nl in de Volkskrant

Voor diegene die het gemist hebben. Ook de Volkskrant weet voortaan wat een hoax is, zouden ze er voortaan ook minder snel intrappen? “Een hoax wordt nog steeds veelal de wereld in geholpen door journalisten die hun werk niet goed doen of op zoek zijn naar sensatie”, aldus onze inbreng. (klik op het artikel voor een vergroting)

Meer media-aandacht

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>