Hoax history: Sekstape Meg White

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

In 2007 plaatsen twee muzieksites bijna tegelijkertijd hetzelfde bericht over een haarscherpe sekstape van het vrouwelijke deel van de White Stripes. De pikante video (NSFW) laat niks aan de fantasie over, de vrouwelijke drummer Meg White wordt twee minuten lang flink onder handen genomen en geen enkel standje wordt overgeslagen.

Een paar dagen blijkt de expliciete tape echter hartstikke fake. In feite is het filmpje onder de aandacht gebracht door twee vrienden, ze vonden het hoog tijd dat liefhebbers van hardrock muziek ook eens iets hadden om zichzelf mee te verwennen.

Al is de video fake, veel forumbezoekers hadden van de video genoten en bedankte de broers voor: “the greatest service to mankind and the internet.”

Wie het koppel wel is, blijft nog onduidelijk, ook de twee vrienden hebben geen idee: “Oh shit dudes, i found this video through random wank mining efforts and put it up here cause i figured you guys would have a laugh. it had nothing to do with meg white when i found it.”

Lees alle legendarische hoaxen uit de serie Hoax History.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>