Hoax history: Haai poseert met duikers

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Gezellig met het hele gezin op vakantie in Australië, dan mag een rondje zwemmen met zuurstofflessen in de oceaan zeker niet worden overgeslagen. Om indruk te maken voor hun familie fotografeert de zoon zijn paps en mams stoer voor de onderwatercamera, wat ze echter niet weten is dat achter hen een levensgrote en niet ongevaarlijke haai langzaam dichterbij komt.

De enige die het gevaar aan ziet komen is de zoon, die doodleuk zijn duim opsteekt. Op de foto is te zien dat zijn vader zijn duim beantwoord met het in de duikwereld vaker gebruikte teken ‘alles prima’. Wonder boven wonder schijnt de haai daarna de andere kant te zijn uitgezwommen. Pas boven water vertelt hij zijn ouders het verhaal over de haai, welke recht achter hen opdook.

Bovenstaande vakantiefoto is een minder bekende variant op de Amerikaanse ‘Tourist Guy’, de toerist die blij poseert op het voormalige wtc, net wanneer er achter hem een vliegtuig nadert. Beide kiekjes zijn digitaal in elkaar geknutseld en worden regelmatig per mail rondgestuurd.

De originele doorstuurmail:

Lees alle legendarische hoaxen uit de serie Hoax History.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hoax history: Haai poseert met duikers

  1. Pingback: ‘Haai springt over surfer’ (YouTube) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>