‘Belgische politici hebben last van computervirus’

Voorkomen dat je harde schijf net zo’n bende wordt als de Belgische politiek? Dan kan je deze week beter geen mails openen met het onderwerp: ‘Splits Brussel-Halle-Vilvoorde‘. Volgens onbevestigde berichten bevat de mail een virus dat de harde schijf van je computer in twee afzonderlijke delen splitst, namelijk een Vlaams en een Franstalig.

Als je bedenkt hoe lang België nu al bezig is zijn politieke problemen op te lossen, kan je je misschien voorstellen hoeveel moeite het kost dit virus van je computer te verwijderen.

De originele spammail:

Geachte e-mailers,

De komende dagen, moet je heel erg alert zijn .

Open onder geen voorwaarde een Franstalige mail met als bijlage ‘Splits Brussel-Halle-Vilvoorde’ van wie dan ook’. Het is een virus, die de ‘Onwettige Kieskring’ opent en de hele C-schijf van je computer zomaar in twee afzonderlijke delen zal splitsen,namelijk een Vlaamse en een Franstalige.

Dit virus ontvang je van iemand, die jouw e-mail-adres in zijn/haarmaillijst heeft staan (het kan gewoon van een bekende zijn, die zonder dat hij/zij het weet, ‘gebruikt’ wordt), daarom moet je deze mail naar al jouw contacten sturen. Het is beter deze mail 25 keer te ontvangen, dan de virus te openen.

Als je een mail ontvangt met als onderwerp ‘ Brussel-Halle-Vilvoorde ‘, en dit komt van een Franstalige vriend/in af, open het aub niet en zet direct je computer uit. Dit is het ergste virus, zowel volgens CNN als volgens Ketnet en het is bevestigd door Microsoft en Linus, als het meest vernietigende virus ooit.

Het virus is gisteren ontdekt door McAfee, en er is op dit moment geen’cure (medicijn)’ voor dit soort virus. Dit virus splitst simpelweg de 0-sector van je harde schijf, waar ‘het-openen-de-informatie-van-de-harde-schijf’ begint.

STUUR DEZE E-MAIL ONVERWIJLD NAAR IEDERE VLAMING DIE JE KENT. JE ZULT ONS ALLEMAAL EEN PLEZIER DOEN

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>