Meisjes flashen borsten voor Justin Bieber

Een afbeelding van een verveeld kijkende Justin Bieber, is voor de meeste pubermeisjes direct een rede om het tieneridool op te vrolijken met het tonen van hun borsten. Succes verzekerd!

We nemen een webcam en zetten hiervoor een foto van Justin Bieber en maken contact met twee gewillige tienermeisjes. Jammer voor deze bakvissen, Justin is niet geïnteresseerd in hun babyvoedermachines. De donkere mannen die over Justin’s schouder meegluren kunnen de puberrondingen echter wel waarderen en ontvangen deze dan ook met luid gejoel.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>