Aanval op Justin Bieber was misverstand

Justin Bieber is aangevallen’, bij veel Amerikaanse kranten stond het bericht vrijdag in blokletters op de website. Ook de Telegraaf, Nu.nl, NOS, Spitsnieuws en zelfs Almere Vandaag namen het nieuws over. Het nieuws van de aanval op Justin Bieber, kwam een dag nadat het tieneridool voor de zoveelste keer het slachtoffer was van een valse doodmelding.

In feite berustte aanval echter op een misverstand, het tieneridool werd niet aangevallen door een hysterische fan, de man die op hem afrende was een agent in burger, die hem wilde beschermen tegen hysterische fans. Omdat Justins bodyguards niet wisten wie de man was, voerde ze hem hardhandig weg.

Justin was in New York om zijn parfum te promoten. Bij warenhuis Macy’s deelde hij handtekeningen uit aan zijn fans. De fans begonnen zo te duwen en te trekken dat Justin viel en bijna werd vertrapt. Justin was even van slag door het incident, maar ging al snel weer door met handtekeningen uitdelen. ‘The show must go on’, zei hij heel professioneel.

Dat het met Justin Bieber echter ook anders had kunnen aflopen, bewijst dit filmpje.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>