Fans hebben bewijs: Michael Jackson leeft! (YouTube)

Volgens de echte Michael Jackson believers is de ‘King of Pop’ nog altijd Wacko Jacko, ofterwijl springlevend. Op de site michaeljacksonsightings.com staan getuigenissen van fans die de doodgewaande superster onlangs nog gespot hebben in Zwitserland, Israel (filmpje) en tijdens een bezoek aan Disney World.

Het overtuigende bewijs dat Michael Jackson zijn dood in scène zou hebben gezet blijkt volgens Jackson’s fans uit de albumcover van de cd ‘Michael’. In de onderlip van Michael zouden de letters ‘ALIVE’ te lezen zijn.

De klokkenluider wordt angstvallig geheim gehouden. “Dit bewijs is sterker dan al het bewijs dat er ooit is geweest. Als dit uitkomt mogen we er zeker van zijn dat Michael binnenkort weer zal optreden”, aldus het commentaar.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fans hebben bewijs: Michael Jackson leeft! (YouTube)

  1. marieke

    misschien heb je wel gelijk en laten we ons teveel lijden door wat we zien of juist wat we niet moeten zien , Het nadeel is en blijft van die filmpjrs dat ze altijd wel weer van uit een andere hoek inzicht geven in dingen die een ander niet opvalt of over het hoofd zien . We zullen nooit echt de waarheid weten . En toch willen wij met zijn vele het wel ontdekken .Er zijn nog vele geheimen te onthullen .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>