‘Justin Bieber ALWEER dood’

Nooit gedacht dat wij onze vakantie nog eens tijdelijk zouden onderbreken voor Justin Bieber. De Candese zanger is namelijk weer eens dood gemeld op twitter.

“Oh nee, Justin Bieber is dood! Ik heb net op het nieuws gehoord dat hij op weg was naar zijn limousine toen een doorgedraaide assistent een kogel afvuurde“, twittert een aangeslagen fan.

Om tienermeisjes nu niet te ongerust te maken, voelen we ons moreel verplicht alle Justin Bieber fans gerust te stellen. Justin is niet dood, iemand probeert jullie gewoon te foppen.

Overigens reageerde Justin Bieber ook zelf al op zijn zoveelste doodmelding: “Ben ik ALWEER dood?“, twitterde hij nog geen minuut nadat het rumoer was ontstaan.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “‘Justin Bieber ALWEER dood’

 1. Bazzie & Adribanaan

  Was hij maar dood

    /   Reply  / 
  1. Paul

   maak je maar geen zorgen bazzie en adriaanbanaan,justin bibliotheek staat zelf nog op vanuit de kist,hij is de zingende jezus,heb je nog nooit zijn enorme waterhoofd gezien zeker,he Bassie he Adriaan

     /   Reply  / 
 2. nobody

  AH WAAROM IS HIJ NIET DOOD WAS DAT MAAR WAAR

    /   Reply  / 
 3. ANONNIEM

  juist iemand kill hem gewoon

    /   Reply  / 
 4. ANONNIEM

  en hij is geen jezus hij is een lozer

    /   Reply  / 
 5. Paul

  Nederland is nog erger aan het worden dan de voormalige DDR.eerst moest men elke dag een I.D.op straat bij zich hebben,zeg maar Ausweis Bitte.Nu willen bepaalde Banken ook al ben je 25jaar of 30 jaar of 40 jaar klant een I.D.zien.Nu is er een man die weigerd zijn vingerafdrukken in zijn I.D.omdat hij privacy oplag vingerafdrukken enz enz.Zeg de Rechter dat vingerafdrukken niet worden opgeslagen.Terwijl we alweer een stapje verder gaan in grenzelose on DDR praktijken.Dat agenten in Nederland met een apparaatje vingerafdrukken kunnen nemen van ons mensen,en die vingerafdrukken dan kunnen doorsturen naar juist,voor vergelijk de DATABANK.Rechters en het hele zooitje in Nedeland zijn dus grote schooiers LEUGENAARS.

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Weet je wat iedereen moet doen als ze een vingerafdruk willen, dan douw je een vinger in je hol zo diep dat er schijt opzit & dan geef je pas je vinger. Als iedereen dat doet dan piepen ze wel anders met z’n vingerafdrukken.

     /   Reply  / 
 6. hoi123

  Hallo dit plaatje is uit CSI man -.-

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>