Hoax History: K3 zingt over massamoord (YouTube)

In HOAX history een overzicht van de meest legendarische hoaxen uit de geschiedenis.

Dat de liedjes van meidengroepje K3 over eigenlijk seks gaan, dat weten we natuurlijk al heel erg lang. Teksten als: “Oya lele ik voel me plots weer zo oya lele” of  “Hittegolf, in mijn hart, Laat mij vanavond naar je, Kamer komen, Duizend hete dromen” liegen er niet om.

Maar dat het gezellige trio onze kleuters ook moordneigingen uitlokt, vinden wij veel schokkender. Speel het nummer “Oma’s aan de top”, maar eens achterstevoren af, dan is duidelijk te horen dat de K3 meisjes eigenlijk: “grote massamoord” en “godverdomme leuk” zingen. Een serieuze zaak waar in 2007 zelfs de Bond tegen het Vloeken zich tegenaan bemoeide.

De Bond acht het goed mogelijk dat de boodschap in Oma’s aan de top expres in het nummer terecht is gekomen via een techniek die backmasking heet. Hierbij wordt een boodschap in het nummer verweven die alleen te horen is als je het achterstevoren beluistert.

Samson er Gert van Studio 100 reageren verbaasd op de beschuldigingen. Uiteraard doen de kindervrienden alsof hun neus bloedt: “Als dit echt waar is, dan is dit er zonder bedoeling in terecht gekomen. Maar ik denk dat je echt wel veel fantasie nodig moet hebben om zo’n boodschap überhaupt te horen.”

Oma’s aan de Top gaat dus absoluut niet over massamoord, maar net als alle andere K3-hits over seks, bejaardenseks om precies te zijn.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hoax History: K3 zingt over massamoord (YouTube)

  1. Pingback: Rel om seksueel getinte K3 persiflage (YouTube) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>