Eminem denkt nog altijd dat Lady Gaga een man is

Herinner je het nog? Een jaar geleden veroorzaakte een optreden van Lady Gaga veel commotie, omdat er ‘ietsonder haar rok zou zitten. Het vermeende mannelijke geslachtsdeel houdt Eminem vandaag de dag nog steeds bezig. “Tell Lady Gaga she can quit her job at the post office / She’s still a male lady”, ‘zingt’ de rapper in zijn nieuwe track Bad Meets Evil.

Lady Gaga kan het waarschijnlijk niet veel schelen dat ze wordt gedist door haar collega. Iemand die zonder broek over straat gaat heeft overal lak aan. Eveneens heeft de twijfel over haar vrouwelijkheid de diva geen windeieren gelegd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Eminem denkt nog altijd dat Lady Gaga een man is

  1. Pingback: Megan Fox geen botox wel een man? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>