Inbreeksters kussen bejaard slachtoffer

Twee Belgische dievegges hebben de 82-jarige bewoonster van een huis in het Belgische dorp Zelzate overladen met zoenen.

Toen de bejaarde bewoonster met een volle boodschappentas haar huis betrad, bemerkte ze dat er twee onbekende personen rondscharrelde. In plaats van op de vlucht te slaan, gaven de  dievegges de vrouw echter een aantal dikke zoenen en ruimde ze vervolgens haar boodschappen op.

Toen de twee vertrokken kreeg de overrompelde bejaarde nog enkele zoenen. Pas later bleek dat er een gouden ring, armband een 250 euro aan papiergeld ontvreemd was. Het slachtoffer is er overigens nog steeds van overtuigd dat haar dochter is langsgeweest.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>