‘Parachute-hamster Hengelo komt van Mars’

Spelende kinderen in Hengelo werden zondag verrast door een hamster die letterlijk uit de lucht kwam vallen. Het beestje hing verpakt in een zogenaamde hamsterbal onder een parachute. De kinderen hebben hun ouders gewaarschuwd, die de politie hebben gebeld.

De hamster overleefde het hachelijke avontuur, het beest is opgevangen in het dierenasiel en maakt het goed. De politie tast voorlopig nog in het duister, een grootscheeps buurtonderzoek leverde niets op. Was het een kwajongensstreek, van een jongen die de hamster van zijn broertje vliegles gaf. Was het een Nederlandse splintergroepering van Al Qaida die een aanslag oefende? En landen er binnenkort honderden gewapende hamsters aan een parachute op het Binnenhof?

Toch denkt de politie dat de hamster uit een van de woningen in de buurt afkomstig is. “Het is een Russische hamster, maar we gaan er niet vanuit dat hij helemaal uit Rusland is gekomen“, vertelt een politiewoordvoerder. Ook in deze conclusie gaat de politie veel te kort door de bocht. Het waren de Russen die destijds twee honden als eerste levende wezens de ruimte in schoten. Is de hamster dan misschien afkomstig van de eerste door dieren bemande ruimteschip naar Mars?

De politie vraagt uw medewerking. Waar komt de Parachute-Hamster vandaan?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

84 Reacties // Reageer

84 thoughts on “‘Parachute-hamster Hengelo komt van Mars’

 1. Pingback: Aanhouding in zaak parachute-hamster | Hoax

 2. Karin Jeromin

  Het betreft hier de al geruime tijd vermiste Manfred Hammersteyn, neef van H

    /   Reply  / 
 3. Karin Jeromin

  Het betreft hier de al geruime tijd vermiste Manfred Hammersteyn, neef van de in de Haarlemmermeer verblijvende H. Volgens H. is Manfred omstreeks 10 April voor het laatst in zijn woning gesignaliseerd, sindsdien is hij spoorloos!Het is denkbaar dat Manfred in handen is gevallen van de Twentse Mafia die al jaren met de russische Casa Nostra Sungorus Djungarus Djungarus sympatiseerd. H.vermoudt dat zijn ietwat avontuurlijke en goedgelovige neef zin in een verzetje had en zo in contact is gekomen met malafide bendeleden. H. volgt de verdwijning van zijn neef, overigens verre familie van de bekende advokaat Oscar H.,op de voet. Ik citeer:”De Wodka staat koud!”

    /   Reply  / 
 4. Marie Mot

  Tjeetje zeg, wat zielig voor die hamster. eerst zit ie in een kooitje opgesloten bij een of andere gek. Springt ie zijn vrijheid tegemoet met een parachutte, wordt ie weer gevangen door 3 kinderen die ‘m weer opsloten in een kooitje!
  Ik vraag mezelf nu af of ie nu beter af is met 6 grijpgrage handjes?

    /   Reply  / 
 5. Karin Jeromin

  Hoi Marie!
  Ik heb begrepen dat de Hamster, Manfred wellicht, is opgevangen door iemand van de dierenambulantie, dat zit dan wel snor! Maar je zou van een 17 jarige toch wat meer hersenen verwachten, ben benieuwd hoe hij het vind als de Russen hem met een zelfgemaakt parachutje van isolatiefolie in een plastike loopbol va het dak van een flatgebouw gooien….

    /   Reply  / 
  1. Mar(ie) Mot

   Hoi jeromin!
   Het enoge echte journaal, Het Jeugdjournaal dus, liet zien wie de hamster had gevonden, namelijk 3 kinderen van rond de 9 a 10 jaar. Het item liet ook zien dat de hamster na tussenkomst van de dierenambulance een Hamster-Asiel had gekregen bij de kinderen zelf. Oja, de grijpgrage handjes waar ik het over had waren ook duidelijk te zien in de Alcatraz van de kinderkamer. Ontsnappen is dus nou echt niet meer mogelijk. Onthulliingsjournalistiek in optima-forma gepleegd door het Jeugdjournaal waar Peter R de Vries en Alberto Stegeman nog een puntje aan kunnen zuigen.

     /   Reply  / 
 6. H.Hammersteyn

  Hoi Mar-Mot, DIT is vreselijk nieuws! Heeft mijn hospita niet gezien! Ben even wakker en check net of er nieuws is, ik ben bang dat ik geen oog meer dicht doe! Ik had een ANPfoto gezien en dat MOET bijna een vervalsing zijn, want hij leek in de verste verte niet op mijn neef Manfred, eerder op een goudhamsterwelpje! Dat is minstens net zo erg! Weet jij zeker dat de hamster GRIJS is? Want ook dat zou betekenen dat hey NIET mijn neef is! Geloof mij, ik zit met mijn pootjes in het vacht! Kan men het Jeugdjournaal herkijken op Uitzrnding gemist? Hoop gauw van jou te horen, ik rol me nu weer op in mijn wol! Doei, Mar! Ham

    /   Reply  / 
  1. Mar(ie) Mot

   Wees niet bevreesd over uw neef Hammie hammersteyn. Alle marmotten, behalve uw neef Manfret dan, komen uit de GRIJZE Zone Der Burgelijkheid.Daar past dus geen *Kleurige Haarbal bij. (*Braakbal van een Kameleon). Maar ik begrijp dat je even slikken moest toen je het nieuws hoorde. Maar nu even een ander vraagje. ‘Wat deed jouw hospita vorige week in de winkel bij de stelling met het GRIJZE Haarverf?’ Zou ze soms stiekem lid zijn van het Dierenbevrijdingsfront afd Hamsters? Of interpreteerd zij de Hamster-Weken uit het STER-Opsporingsprogramma soms een ietsiepietsie verkeerd. Op de foto hierboven zie je duidelijk dat die hamster een bewijstuk aan het opeten is. Wellicht is het een KOEKJESSLIKKER die ongezien langs de Douane wil glippen tijdens zijn vlucht per parachute, maar op de foto is gezet tijdens een Underkoffer-Actie van het Jeugdjournaal.
   Hammie H weet dat ik het nieuws over deze GRIJZE Hamster op de Voet en Achteromkijkend blijf volgen. En zogauw ik nieuwe verwikkelingen tegen kom zal ik het hier als eerste laten weten.

     /   Reply  / 
 7. H.Hammersteyn

  Hoi Mar(ie) Mot! Dank voor jou nachtelijk bericht en geruststellende woorden, ik begin weer een beetje trek te krijgen! Het is Manfred dus niet, maar wel duidelijk een vriend in nood! Ik zal mijn hospita sommeren hier werk van te maken! Trouwens, ik denk dat ze de grijze haarverf wil gebruiken om de witte herdershond, die hiet tijdelijk verblojft, om te verven, om hem zo als geheim wapen in haar Hamster Missie Impossible te kunnen gebruiken! Zag dat ze n.l. ook een zwarte textmarker heeft liggen voor de streep op zijn rug! Het wachten is op het einde van de ruitijd, denk ik! Gossie, als ie net zo goed is in Hamsters verdedigen als ie verhaart zit ik wel goed!In ieder geval draagt Nero W. mij een zeer warm hart toe! Hoop gauw weer van jou te horen als je nieuws hebt, maar zit nog met een vraag: Zit jij dichter bij de szene dan ik? Waarschijnlijk wel, want jij bent beter op de hoogte dan ik, en zeker beter dan mijn hospita! Wees gegroet van een ietwat opgeluchte Ham

    /   Reply  / 
  1. Mar(ie) Mot

   Hammie, ik zit in geen enkele scene. Niemand wil mij in zijn of haar buurt hebben, daardoor zit ik altijd maar opgesloten in de Salombé van mijn woning. Slechts 1 x per jaar kom ik naar buiten om te gaan HAMSTEREN tijdens de Hamsterweken, om zodoende mijn dikbuikigheid op peil te kunnen houden. Vandaar dat ik alles wat met HAMSTEREN te maaken heeft op de voet en achterom kijkende volg.
   Maar je hebt gelij als je denkt dat ik misschien wél bij een bepaalde scene in de buurt ben, dat denken een aantal anderen ook. Maar hélaas, ik volg de beoogde scene alleen maar vanvoor het glas der wereldwijsheden, het JEUGDJOURNAAL dus, welke ik in herhaling af blijf spelen op mijn PC (Persoonlijke Cerebraaltherapeut) Vandaar dat ik ook zo goed op de hoogte ben van dit uitgebreide en vooral schokkende HAMSTERNIEUWS. Ik vind ook dat de rest van de wereld dit ook mag vernemen en daarom schrijf ik het, hetzij wel met bloedend hart, hier neer op dit forum. En binnen een paar uur zijn ook de Chinesen, de Russen en zelfs De Groeten Uit De Rimboe hiervan op de hoogte; want als er één nieuwsbron, buiten het Jeugdjournaal om dan, wel in de belangstelling staat van de geheime diensten is het dit blog wel. In een flauwe poging heeft men bij Wiki Leaks dit blog proberen na te apen.
   Nu even over Manfret: Ik denk dat het een goede Zomer wordt voor de Herdershond; vooral met die streep op zijn rug; hij kan zich zo onopgemerkt tussen de Ooien begeven die reeds gedekt zijn door de Ram en zo stiekem de boel her(ont)dekken (op zijn hondjes).
   Maar nu heb ik toch nog een andere vraag aan jou Hammie: Weet je wel zeker dat Manfret een Witte Heddershond is en geen Vermomd Schaap? Want een streep op zijn rug is wel héél Opmerkelijk voor een Blaf- en Poepmachine! Ik zou als ik jou was nog maar eens mijn hospita aan de tand (of ergens anders) voelen of ze niets stiekem voor jou vertopt. En je kunt dat beter snel eerst zelf controleren, want anders is het JEUGDJOURNAAL je voor in hun Wereldschokkende Underkoffer Verslaggeving. Oops…ik ben bang dat het nu al telaat is, want ik heb zojuist een klein gaatje in berichtgeving alhierhet plafond boven mijn computer ontdekt.
   Ik denk dat ik nu maar beter kan stoppen met berichtgeving alhier. En het nalezen hoefd niet; ik zie en hoor het vanzelf wel bij het Eerstvolgende JEUGDJOURNAAL.
   Hammie, mocht je wat ontdekken bij het aan de …. uhhh… tand voelen van jouw hospita, laat het dan nog even weten?

     /   Reply  / 
 8. H.Hammersteyn

  Hoi Mar, even snel! Manfred is een Rus, net als ik, en ook waarschijnlijk half Cambelli, vandaar het interesse in de Twemtse Mafia! Manfred is een beetje zandkleurig met beigenbruine rugstreep, dus vrijwel zeker Cambelli!
  Die witte herder is Nero! Geloof mij, mojn hospita is hem ook liever kwijt

    /   Reply  / 
  1. Mar(ie) Mot

   Hammie, ik vrees dat Manfret in zijn vermomming als Schaap al ontdekt is door de Journalisten van het JEUGDJOURNAAL, want ik kwam deze Zeer Schokkende en Niets Onthullende Foto tegen op de WEBSITE van het JEUGDJOURNAAL.
   http://www.hoftenberge.be/foto‘s%20krokus%202006/Sientje.jpg
   Nou sterkte dan maar!

     /   Reply  / 
 9. H.Hammersteyn

  Hier ging ff wat fout! Mijn mens is erg goed voor mij, die stinkhond duldt zij alleen omfat ie van de zoon van haar vent is, zij moet niezen van die haren! Van mij houdt ze! Haar vent heeft dezelfde haarkleur als ik! Ik vind het zo jammer dat je bij mensem nooit hun nest kan achterhalem aanhand van haarkleur, want zij heeft de zelfde kleur als Manfred,maar dan zonder streep! Vast niet echt op haar leeftijd…..Ik schrijf straks weer verder, ok? Dat ding van mijn hospiya is leeg! Tot later, vriend! Groet Ham PS: Vind het leuk dat ik jou ontmoet heb!

    /   Reply  / 
 10. H.Hammersteyn

  Krijg de link niet geopend, help! Wellicht is dat beyet voor mijn nachtrus bem zeer bezorgt want lamsvlees schijnt erg in trek te zijn! Probeer syraks, als irdereen slaapt, de laptop, maar dan moet ik zo van letter naar letter hopsen, wat behalve tijdrovend nog veel foutgevoeliger is! Als ik wat weet hoor je het, maar ik heb twijfels over Manfred! Okay, hij is groot voor een dwerg, maar schaapvermommimg? Dan moet ie ‘m wel erg geraakt hebben gisternacht……xHam

    /   Reply  / 
  1. Mar(ie) Mot

   Hammie, ik moet flink uithalen met mijn Creatieve Intelligentie om de Gotfathers van de ZAPP-Mafia, die zich dus ook het JEUGDJOURNAAL hebben toegeeigend, te kunnen misleiden, zodat mijn berichtgeving aan jou derhalve niet uitlekt gelijk jouw ho….uhhh een oude dame in een verpleeghuis. Ik heb dus nu mijn ene hand boven het toetsenbord en onder deze hand type ik met mijn andere hand de toetsen in. Bovendien heb ik een grote Mexicaanse hoed opgezet.
   Voor de betreffende foto moet je even op (naam) Mar(ie) Mot 19:33 klikken. Maar verklik het niet! De foto van Manfret? zal dan zo voor jou alleen te zien zijn. Kijk wel uit dat jouw hospita niet in TEMP gaat rondsnuffelen als jij even op de wc zit om allle EMOTIES te verwerken. Het beste kun je dan ook na het bekijken van de foto deze gelijk digitaal te vernitigen middels de alom bekende Antie-Spionnentruuk, namelijk, TEMP Direct Leegmaken.
   De ZAPPELINGEN zullen dan ook net als op deze site, de afbeelding niet meer kunnen OPSPOREN en gebruiken als een afbeelding van De Moderne Wolf In Schaapskleren bij het Artikel op hun ZAPPSITE en als HOT-ITEM in het JEUGDJOURNAAL!
   Nou sterkte dan maar voor als Manfret er achter komt ddat jij zijn GEHEIME Dubbelleven hebt ontdekt. Misschien kan je er nog eens een boek over schrijven, Hannie?

     /   Reply  / 
 11. H.Hammersteyn

  Mar, dit is schokkend, inderdaad! En ja, ik zit op de wc ff bijtekomen! Manfred, hoe ver ben je gezonken? Is hij het ECHT? Als ik hem zou kunnen ruiken zou dat uitsluitsel kunnen geven! Ik kan je helaas geen foto van Manfred sturen, de enige die ik had jeb ik per abuis als nestmateriaal gebruikt en hij is daarom onbruikbaar!

    /   Reply  / 
 12. Jeronimo (Karin Jeromin pssssst!)

  HELP! Mijn hamster versleept steeds mijn mobieltje! Ben benieud of er nieuws is over zijn neef Manfred, ik zou hem graag geruststellen, want hij is erg onrustig en eet slecht! Ga zo naar de dierenwinkel om te kijken of M. daar soms via via is belandt en haal wat lekkers voor Hammie. Vraag me af wat hij zo lang op de WC doet, misschien heeft hij eindelijk inspiratie voor het boek gevonden dat hij zo graag wou schrijven….Mocht er nieuws zijn over M. zie ik het graag op deze site! Met vroendelijke groeten Jeronimo

    /   Reply  / 
  1. Mar(ie) Mot

   Nou Karin,om je even gerust te stellen, hetkan nog VEEL en VEEL ERGER, namelijk een PAPAGAAI POLLY die niet alleen met de MOBIELE TELEFOON aan de haalgaat, maar ook nog eens de LAPTOP Cofisqueerd, om vervolgens zijn lievelings zangeres (waar hij verliefd op is) herhaaldelijk te bekijken. Lees vooral het onderschrift van de WANHOPIGE Eigenaar.
   Note: Ook dit heb ik van het JEUGDJOURNAAL gehaald; zij waren er als de papa……. uhhh… kippen bij om het met de verborgen camera te filmen. (ging nog bijn a mis ook. Het leek er even op dat POLLY P het door had)
   OJA, Laat HAMMIE maar voorlopig even op de Plee zitten met zijn Pleestation, dat lijdt (met lange ei) lekker af!
   En als je het durft moet je dit filmpje maar eens bekijken, Karin.
   http://www.youtube.com/watch?v=lWb3n7ufKW4&lc=kcOrX_OYYek6hkGGmlAL3GijxqppdPitA8ln3L0An84&feature=inbox

     /   Reply  / 
 13. Jeronimo (Karin Jeromin pssssst!)

  Dit is echt waanzinnig gaaf! Ik heb eindelijk mijn mobieltje terug gevonden, hij lag in de drankenkast naast de wodkafles (bijna leeg….)! Mijn hamster slaapt nog, en gezien het feit dat er een zware dranklucht om zijn kooi hangt zal ik niet aandringen met ontbijt! Zal dit ding even voor hem laden, dan kan hij er weer mee spelem als ik weg ben! Hij mist Manfred heel erg, ik ga mijn zoektocht vanmiddag in Castricum voortzetten, het is jammer dat ik geen foto of filmpje heb, dat zou beter werken, denk ik….Groetjes en tot later

    /   Reply  / 
 14. Mar(IE) Mot

  Karin, nu ga je wel in Castricum zoeken en ik denk zelfs dat de juiste lokatie is het Tentenkamp Bakkum (waar JIM vandaan komt volgens het JEUGDJOURNAAL), maar ik zou als ik jou was ook maar eens in Het FRANSE KAMP gaan zoeken, want je ziet vaak dat als men in zo’n DEPRESSISIVITEIT verkeerd, ze Zichzelf Aanmelden voor het FRANSE VREEMDELINGENLEGIOEN. Dus het is logies om ook eerst even in het Franse Kamp te gaan zoeken. En mij lijkt het toch logies dat Manfret zijn toevlucht aldaar heeft gezocht om zo te ontkomen aan de HAMSTERWOEDE Die Er Op Dit Moment Heerst. (Ik vermoed dat het van hem komt door het eten van een BESMETTE KOMKOMMER.) Aan Liefde, Drank en de Blote Teven op Internetsites zal het dus niet zover gekomen zijn dat hij verdwenen is; dua het moet wel die KOMKOMMER-EN-KWEL zijn geweest die bij Manfret tot dit soort Misterieuse Verdwijningen lijdt (met lange ei)
  Dus APINOPET op en Hup Naar Het FRANSE KAMP zou ik zo zeggen. En ik zou maar een beetje voortmaken als ik jou was, want de JEUGDJOURNAAL-MAFIA zit ook al achter hem aan en wellicht zijn ze hem al op het spoor. Ik heb zelfs al vernomen dat ze de TECKEL van Hans van Wilgenburg hebben ingehuurd vanwegen zijn OPSPORINGSVERMOGEN als SPEURHOND.
  Bou ik wens jou veel succes bij het vinden van jouw ManFret.
  Ennuh… Ik hoor jouw bevindingen nog wel (of ik zie ze al eerder op het JEUGDJOURNAAL)
  Groet….

    /   Reply  / 
 15. Mar(IE) Mot

  Oja Karin, dit moest ik je ook nog even vertellen:
  Ik zag op tv een uitzending van De Dieren Kliniek. Daar vertelde de Dierenarts dat er bij hem veel Hamsters op het spreekuur kwamen die grote Psychische Problemen hadden omdat zij Teveel als Mensen werden Behandeld door hun Eigenaren. Hij stuurde ze ook allemaal door naar de Psychiater en ook wel de minder zware gevallen naar de Hamsterfluisteraar, omdat ze leden aan of neigde naar het HAMBURGER-SYNDROOM. De Dierenarts vertelde dat de eerste Symptomen van het denken ‘een HAMBURGER te zijn’ de Dranklucht rond hun slaapplek is. En ook dat ze via een MObiele Telefoon honderden keren per dag een Informatie-Nummer gingen bellen om maar een Menselijke Stem te kunnen horen, waarbij ze denken dat deze ook Daadwerkelijk Tegen Ze Sprak.
  Ik wilde jouw, Karin, dit nog even meegeven, zodat je Hammie goed in de gaten kunt houden. Misschien moet je wel een Webcam op hem gericht houden. (hoefd het JEUGDJOURNAAL ook niet zoveel moeite te doen met hun STIEKEME UNDERKOFFER CAMERA PRAKTIJKEN om ook dit te Onthullen.

    /   Reply  / 
 16. Jeronimo (Karin Jeromin pssssst!)

  Hoi Mar, nu pas thuis, en hevige koppijn van de zon, denk ik, maar ja, zo veel zon schijnt er niet in een winkelcentrum…..Een boel hamstersgesproken, maar gezien hun jonge leeftijd weten zij van toeten nog blazen, dus hebben ze ook helemaal geen benul van ernstige zaken! Ik denk dat je een klein hamsterhart ook niet moet belasten mey moeilijke dingen! Ik ga jou goede raad volgen, je weet wel, ik zal niet in detail treden want de vijand zit overal! Hammie is net wakker en ontbijt nu. Hij zal vast nog wel contact zoeken vannacht als hij niet weer een leuk spelletje tegenkomt en de fles laat staan….. Tot later en de groetjes van Jeronimo

    /   Reply  / 
  1. Mar(ie) Mot

   Karin, ik zou me pas echt zorgen gaan maken als ik jou was wanneer Hammie alleen nog maar in auto’s mee wil rijden die een Tom-Tom aan boord hebben en dan nog alleen met die welke een Vrouwlijk Stem (Truus-Truus) uitkraamt om de Routte aan te geven. Dat is wat men in Deskundige Kring de Terminale Fase Der Hamsterigheid noemt. Ja dan wordt het pas link met Hammie en werkt alleen nog de *Shock-Therapie.
   *Shoch Therapie: Dan roept de Therapeut,
   ‘JE GAAT DE PAN IN. En we wachten daarmee ook niet tot de Kerst!’

     /   Reply  / 
 17. Jeronimo

  Hoi Mar, kon niet slapen vannacht van jou berichten over Hamburgers en auto rijden…..Ken je die verhalen over de magnetronhamsyers? Jou kennende vast wel! Maar het zou dan dus wel zo kunnen zijn dat de beyreffende hamsters ZELF en vrijwillig in de Magnetron geklommen zijn en zo hun wisse dood tegenmoet! Ik kan dit niet geloven, mensen zijn doorgaans de slechtere hamsters!Zo, nou even serieus: Ik heb dus zitten denken over dat autorijden en zo, en nu dit! Mar, je moet deze info meteen veilig stellen of vernietigen, al zijn het allemaal nog losse flodders waar ik de eimdjes nog aan elkaar knopen, misschien kan mij helpen! Hammie was namelijk van 21 tot 28 mei mee naar Texel, 1. voor de 3e keer, 2. met de auto (zonder guus-guus), 3.op de boot! en 4. hij heeft voor het eerst echt genoten van de reis! Texel=Schapen! Jutter! Garnalen! Aardbeien! Hond- en haarvrije, rustige omgeving! Regelmaat! Chinchilla-badzand! Verwennerij! Onverdeelde Aandacht! En zo kan ik nog wel even doorgaan! Ga hier de aandacht op vestigen en ben benieuwd naar jou input! Maar Mar, ik vertrouw erop dat dit tussen ons drieen blijft! Ik weet zeker dat het niet aan jou zal liggen! Liefs Jero P.s. Van MIJ krijgt Hammie GEEN Komkommer! Rundvlees wordt trouwens inmiddels ook verdacht, dus let op!

    /   Reply  / 
  1. Mar(ie) Mot

   Karin, wist je al dat ze een foto van jou op Texel hier op dit blog hebben geplaatst. Het is het bewijs dat ze bvan de JEUGDJOURNAAL MAFIA al Geinfiltreerd zijn bij dit blog. Want hoe komt anders jouw vakantiekiekje hier terecht. Het is nog erger dan ik al vermoedde. Jenny Arean zong het al samen met Frans Halsema: VLUCHTN KAN NIET MEER.
   http://hoax.blog.nl/files//2008/12/sarah-palin-bikini-264×400.jpg

     /   Reply  / 
 18. Mar(ie) Mot

  Oei Oei, daar onsnapt Hammie mooi aan de PEKING OPERA TROUPE (uit Beijing = Peking). Zij hadden namelijk contact gehad met iemand van Het JEUGDJOURNAAL welke ze in het Engels Vertelde over het OERAL FESTIVAL dat begint op 17 juni op Terschelling. Maar iedereen weet dat CHINESEN en ENGELSE TAAL nou niet bepaald goed samen gaan. Dus die CHINEZEN hadden begrepen dat het al Dit Weekend was en zijn toen diret in hun Prauw gestapt en hier naar toe Geroeid. Want na altijd maar weer Babi Pang Gang, Nasi en PEKING EEND hadden ze wel trek in wat anders namelijk HAMI PANG GANG. Nog eeen geluk is dat CHINESEN SLECHTE ZEELUI Zijn, anders hadden ze al Vele Eeuwen Terug (in de tijd van de HAM DYNASTY) ons land al Overspoeld en hadden wij nu allemaal in onze Auto;s een WOK-WOK gehad. En gingen Alle CHINESEN in CHINA naar de AFHAAL HOLLANDER Voor Een Portie BOERENKOOL MET WORST (Menukaart Nr 23)
  Oja Karin, Je hoefd niet bang te zijn dat dit wat ik nu schrijf Uitlekt, want ik heb de Comouter NIET Aanstaan wanneer ik dit Schrijf. Bovendien heb ik Maanden Terug de Kabelverbinding met UPC Doorgeknipt, zodat de JEUGDJOURNAAL-MAFIA Geen GEHEIME INFORMATIE Meer Langs Deze Weg Kan VERGAREN.
  Oja, nog even over de Komkommers; deze neem ik atijd Peciaal Mee voor als mijn SCHOONMOEDER Langskomt om deze aan haar te geven. Gisteren nog kwam ze weer langs en toen ik de Komkommer aan haar gaf zei ik er wel bij, ‘Deze is NIET om mee te Spelen; Deze Ga Je Nou Eens Een Keertje OPETEN!
  BIJDEWEG, Hoe is het met de Dranklucht rond Hammies Slaapplek na Terschelling

    /   Reply  / 
 19. Jeronimo

  Pssst Mar! Het is gelukt! We hebben ze tuk! Dat is mijn Tweeling, die zo helemaal niet op mij lijkt, in Lybie! Ik mag er niet over praten, maar ze heeft zo helemaal NIX om het lijf en met hamsters! Sorry trouwens dat ik nu pas reageer, maar we hebben gisteren al een beetje mijn verjaardag voorgevierd omdat maandag altijd zo’n rare dag is, ben dus ook helemaal nietop de hoogte van van alles en nog wat. Gelukkig heb jij me even bijgespijkert! Heb Hammie net zijn ontbijt gegeven en NEE, geen Tauge! Het ziet erna uit dat je het dieet voor je schoonmoeder moet aanpassen! Ik zwaai zo iedereen uit en ga weer onder de wol met mijn laptop, dan mag Hammie weer op mijn mobiel, dus ook hij zal weer zijn ongezouten meningen verspreiden! Gelukkig heerst bij mij de ongeschreven wet dat een jarige mag doen waar die zin in heeft, je hoort dus spoedig weer van mij! Hammie speelt trouwens met de gedachte Blatters opvolger te worden bij de FIFA om zo toegang te krijgen tot het web der corruptie! En hij weet helemaal NIX van voetbal! Tot later! Jero

    /   Reply  / 
 20. H.Hammersteyn

  Hoi Mar-Motje, daar ben ik weer! Kan je zien hoe dom de Chinezen zijn, die hebben echt geen flauw benul! Ik mag ze niet zo, vooral hun vrouwtjes noey! Die bijten hun mannetjes in hun nalletjes naar het vrijen, raar toch? En dan eten ze van die vrezelijke dingen, zoals tauge en hondevoer, leuk voor die witte stuifhond! Ik heb kaas gehad en een giga-aardbei! Dat is het zwitserslevengevoel! Heb het warm, hopelijk ktijg ik nog nieuw badzand van mijn je weet wel…….Ik ben bang, want de uitverkoop is begonnen, dus zal ze spoedig weer op het oorlogspad zijn! Ik moet toegeven, ze zou een prima hamster zijn! Ze heeft zelfs een blikje dronken meegenomen naar bed, ik had het niet beter kunnen verzinnen! Tot layer, Mar-Motje! P.S Zijn wij de enigen hier? Ik bedoel, afgeschermt van het, uh uh, tuig? Dan vtaag ik je weet wel of ze een keer een foto van moj kan sturen, alhoewel, ze is nog een beetje dom met de kompjuta…..tot straks!

    /   Reply  / 
  1. Mar(ie) Mot

   Hannie, het is frapant dat je over TAUGE begint, want vanmorgen nog toen mijn Schoonmoeder langs kwam, haar roepnaam is Gé (van Gerda) en ze weer eens in een epressieve bui verkeerde, riep ik nog tegen haar . Hier is TOUW GË!!!
   Over dat Bijten na het Vrijen komt niet alleen bij Chinese Hamsters voor hoor, Ik zag een keer bij het JEUGDJOURNAAL een Hollands Vroutjes Hamster die een Mannetjes Hamster in zijn Voortlantigsknobbeltje beet. Maar het kan nog erger. Bij een bepaalde Spinnensoort blijft het niet alleen bij bijten maar wordt het Mannetje zelfs Helemaal OPGEGETEN Na De DAAD door het Vrouwtje. Ik vermoed dat enkele van mijn Vriendinnen ook ergens Spinnenbloewd in zich moeten hebben gezien de verhalen die ze vertellen over hun avonturen met de Mannen?
   Oja… geen nood over Karin die in de Uitverkoop aan het Hamsteren is. Ik zag haar namelijk in de Dierenwinkel een flesje S- HAMPO kopen en een potje Spaanse Vlieg. Note: S-(speial) Hampo is een heel lekkere zeep voor Hamsters.in bad. Dus dat zit wel goed.
   Nou ik hoop dat ik jou weer een beetje heb gerustgesteld. En ik zou zo zeggen : Geniet nog lekker van je bad…… enuuh…. probeer het Badeendje dit keer eens niet Zwanger te maken!!
   Groet

     /   Reply  / 
 21. Jeronimo

  Hoi Mar, heb je dat gelezen over het overnachten in een Hamstersuite in Frankrijk? Lijkt mij lachen! Hoe leef ik me in in de tere Hamsterziel! Lijkt mij sowieso beter zichzelf meer als Hamster te gedragen dan dat het beestje zich aan de mens moet aanpassen!Ik ben zeker dat er minder misdadigers op deze aardkloot zouden rondlopen, of beter, kruipen! Appropos kruipen! Ik kruip nog weer even onder de wol, de laptop staat te laden….Laaater Groet Jero

    /   Reply  / 
  1. Mar(ie) Mot

   Ach Karin, ik ben bang dat de meeste mensen die zich aanpassen aan de Hamster dit op een wel Heel FOUTE Manier doen, dan dragen ze HAM-STRINGS. Laatst zag ik een groepje dames van onbestemde leeftijdnog Kledingwinkels in-en-uit gaan. Alles was al uitverkocht. Later zag ik ze ook nog de HEMA Binnenlopen om te kijken of ze daar soms nog HAM-STRING hadden’maar ook daar waren ze al Maanden Uitverkoht. Ik was benieuwd hoe het af zou lopen. Karin, als je het NIET wilt weten, moet je dit beriht niet verder lezen. Je bent dus GEWAARSHUWD. En laat vooral Hammie dit niet lezen.
   Ik zag de Dames een DIERENWINKEL Binnen Spappen en even later kwamen ze er met kleine tasjes weer uit! En Oja, Ze Lachten er FALSELIJK bij.
   O O O O Oja, was ik bijna nog vergeten te vermelden aan jou: Die ZOGENAAMDE HAMSTERSUITE is GEEN Suite voor Hamsters

     /   Reply  / 
   1. Mar(ie) Mot

    Van shrik drukte ik op hyet verkeerde knopje waardoor mijn beriht te vroeg werd verzonden;
    Vervolg:
    De Suite is dus geen Suite voor Hamsters
    Maar een SUITE waar Uitgeinkelde HAM-STRINGDAMES kunnen Bijkomen van hun STROOPTOCHT langs de winkels.
    En dan nog iets: HAMSTERHOTELS voor ECHTE HAMSTERS bestaan alleen in de vorm van FOKKERIJEN Gelijk een KIPPEN- of NERTSEN INDUSTRIE.
    Dus als je een keertje van HAMMIE af wilt, breng je hem onder bij zo’n HOTEL met ‘PIEPSHOWKLEINE’ Kamertjes. Ik heb wel eens via het JEUGDJOURNAAL gezien dat er op de AMSTERDAMSE WALLEN ook Hotels zijn met een HAMSTERSUITE. Op de beelden zag je duidelijk dat er Dames Logeerden die gekleedt waren in een HAM-STRING. En kennelijk waren deze dames zo blij met hun aanwinst dat ze deze aan iedereen wilde tonen, want ze lieten de Gordijnen van hun Suite gewoon Open Staam.
    Karin, ik zou maar gauw nog een foto nemen van HAMMIE, want als hij toch onverhoeds dit bericht van mij laast is ie zo verdwenen!
    En dan kan je altijd nog zeggen ‘GELUKKIG HEBBEN WE DE FOTO’S NOG!’.

      /   Reply  / 
 22. Jeronimo

  Hoi Mar, dit is echt zorgelijk nieuws! Dachten wij af te zijn van de bontjassenhype, gebeurt er dit! Ik vrees dat deze dames nu hamstertjes gaan sparen voor hun outfits, baj, dat is echt een schande! Ik weet trouwens ook vsn die spinnen, ik heb zo’n buurvrouw…..Ik weet niet waar je woont, maar ik weet dat er in Twente een hoop zg Hamsterijen zijn, maar die zijn leuk! Bedenk net, nu ik dit schrijf, dat Manfred daar ergens midschien een baantje als fokstier heeft aangenomen, hij is altijd nogal krap bij kas! Zal eens informeren! Yrouwens, ik zou Hammie nooit willens en wetens naar zo’n Komcentratiekamp waar jij het over had, naartoe brengen! Ik zou mezelf niet meer willen kennem! Stel je voor dat ze daar een ham- string voor Britney Spears of zo, van zijn mooie vacht maken! Nee, over mijn lijk! Dan maken ze msar een paar lieslaarzen van mijn vel, alhoewel, de kleur zou te flets zijn!
  Mar, ik ben blij dat jij zo met me mee denkt, de meeste mensen vinden mij denk ik een beetje gestoord omdat ik zo dol ben op knaagdieten en dwerghamsters in het bijzonder! Groetjes van Jero

    /   Reply  / 
  1. Mar(ie) Mot

   Ach ach ach het is vreselijk wat ik nu weer bij mijn toeval ontdekt heb. Maar eerst even een belangrijk vraagje: Heeft Manfret of Hammie toevallig onlangs een FOTODHOOT gedaan?
   Ik vraag je dit want ik durfde het bijna niet te vragen omdet het zoo erg is. Nou vooruit dan maar… Ik kreeg deze toeval toen ik vanmiddag afrekende bij de kassa van C1000. De Cassiere drukt mij ongezien een klein paketje in handen. Ik dacht eerst nog Ze Geeft Me Stiekem Haar Telefoonnummer? Maar het bleek iets anders te zijn. Het was… het was…(Ga eerst effe zitten) … een paje met afbeeldingen van SUPER DIEREN. Het warenfoto’s van een Muskusos, een Klokvogel, een Gevlekte Hyena en tenslotte die ook nog van een Heremietkreeft. En zo te zien leken ze we OPGEZET. Vooral die foto van de Gevlekte Hyena baart mij ernstige zorgen, want het kan ook Manfret kunnen zijn die eerst langs de Visagie is geweest, om zodoende een gelijkenis met de Gevlekte Hyena te verkrijgen. Manfret en de Gevlekte Hyena zijn tenslotte Familie van Mekaar.
   Ik hoop dat het DIERENBEVRIJDINGSFRONT nog iets kan doen, maar ik vrees het ergste. (Ik heb ze al gemeelt dat ze even moeten googlen op ‘C1000 Gevlekte Hyena’)
   Maar mocht ik nog een Toeval krijgen bij de C1000 of bij Appie en het brengt enig licht in de zaak, laat ik het direct weten.
   Groet en slaap wel.

     /   Reply  / 
 23. Jeronimo

  Dit is erg zorgwekkend en schokkend, ik heb 2 soortgelijke pakjes met afbeeldingen gehad, maar dan wel bij de Appie hier! Heb zo een afspraak met mijn Jongste, die bij de bovengenoemde keten werkt, ik zal hem even uithoren! Uiteraard meldt ik dat dan meteen aan jou als ik wat te weten kom! Mar, wij moeten iets doen! Ik ben sinds kort lid van de KKVN en zal kijken of ZIJ wellicht iets kunnen betekenen voor het DierenbevrijdingsFront! Tot vanmiddag, Mar, moet hollen naar de bus! Jero P.s. Kon helaas gisteren niet meer reageren, er kwamen wat goedbedoelende mensen langs die graag koffie en zo wilden! Altijd leuk, als je zo helemaal niet bent voorbereid en een rustige dag met laptop op bed had gepland met dito ongewassen hoofd en haar! Voelde me echt zo’n landloopster…….Tot later, oh ja, hoe is het met je schoonmama? Al tekenen van verval?

    /   Reply  / 
 24. Mar(ie) Mot

  Spoedbericht voor Karin.
  Laat vooral niet weten dat ik mijn informatie in het geniep van een C1000 Cassiere heb gekregen. Zij was namelijk bezig met een UNDERKOFFERAKTE van het DIERENBEVRIJDINGSFRONT en ussen Mens en Dierwas een dag eerder GEINFILTREERD bij APPIE. Maar omdat ze daar (bij het DBF) weten dat ik zo bezig ben met het opsporen Cassieres extra lang aan de praat houd net veelal onzibbige vragebn en opmerkingen, zoals laatst nog over het pakje Ha…… uhhh … Kaas wat ik net daarvoor uit de koeling had gehaald; was voor hun ook een goede optie om mij ook bij de UNDERCOFFERAKTIE op deze wijze te Betrekken en te Informeren. Vandaar dat ik tussen de 2 briefjes van 20 die ik als wisselgeld terug kreeg ook dit bewijsmateriaal kreeg toegespeeld. Het was net een Tosti Ha…. uhhh … Kaas die twee biljetten met daartussen het pakje foto’s.
  DUS VOORLOPIG NOG EVEN MONDJE DICHT, OOK TEGEN JE JONGTE (Want die wordt ook afgeluisterd en daarbij zijn de WinkelBeveiligingsCamera’s ook Underkoffer Gelinkt aan de MAFIA van het JEUGDJOURNAAL.
  Zogauw ik meer weet hoor je dat nog van me.
  Groet
  Ps: Het touw brak toen mijn schoonmoeder het wilde gebruiken; ik had geen rekening gehouden met haar toch wel erg forse gewicht. Ik had het eigenlijk moeten weten want zij is al jaren lid van de CWV (de Club Van Weegschaalvernielers)

    /   Reply  / 
 25. Jeronimo

  Hoi Mar, heb nix gezegt tehen mijn jongste, kwam er niet van en dat is dus maar goed zo! Was trouwens weer bij Appie en kreeg nu geen plaatje ik denk dat ze onraad ruiken! Mar, we moeten erg voorzichtig zijn als wij niet ook aan een patachuyr of in de magnetron willen belanden! Of erger, een one-way-ticket met de Nevercomeback-Airline!Trouwens, ikweet nix over een fotoshoot, dwz wat Hammie aangaat gaat het alleen over fotos on huiselijke kring! Bij Manfred kan ik niet met zekerheid zeggen wel of niet! Hij gaat heel ver als het maar schuift! Moet ff gauw naarmijn gehaktballen kijken, anders zijn ze zo houtskool!

  Zo! Jeb jij nog nieuwe “super Dieren” gehad? Ik had gisteren een PAD erbij, wat is daar zo super aan! Tot later Jero

    /   Reply  / 
 26. Mar(ie) Mot

  Karin, ik moet je toch effe waarschuwen voor die PAD; het is namelijk een PAD die stiekem jouw Laptop afstroopt op Opgeslagen Internet- en Meeladressen in je Adresboek en je TEMP doorspit. Het lijkt een Gewone PAD maar het is en I-PAD, een InternetPad dus en NIET te Verwarre4n met de Iphone, want die komt later pas in het verhaal voor als de I-PAD zijn bevindingen doorbelt aan de Redactie van Het JEUGDJOURNAAL. Karin, ik heb nog geen nieuwe informatie over jouw Man Fret…. uhhh…ik bedoel natuurlijk Jouw Manfret.
  Maar ik heb wel nog een advies voor jou; het betreft de PAD: Fraai ‘m door de Gehaktmolen, de Hakselaar of Blaas hem met een Rietje op; zo kan je er een lekkere PADESTOEL ook wel PADZAK genoemd, maken voor HAMMIE. Ach het leverd leuke Home-Made-Kiekjes op, Hammie lui zitten op zijn Padzak en met de Laptop op schoot en het Mobielje aan zijn oor, terwijk hij een slok neemt van zijn Blikje Dronken en zij ene oog al Slapende,
  Groet

    /   Reply  / 
 27. Jeronimo

  Hoi Mar!!”Ik zit te lachen van de pret! Ik zie het al helemaal voor me, Hammie op zijm Fatpad! De rietjes liggen klaar! Wat vimd je van die vleermuis? Ik persoonlijk vind eemn hamster bij de luchtmacht superderder! Na, zal wel een verre neef van Hammie zijn!

  Mar, ik doe aan risicospreiding, ook al ben ik nog niet zo doorgewintert op de PC. Ik heb een vakman in huis van diens diensten ik onbeperkt, maar vooral ongemerkt gebruik kan maken! Wordt nog wat met mij, laat de I-PAD maar komen, ik zal er klaar voor zijn!

  Groetjes Jero
  P.s Hammie is zijn bad niet uit te slaan!

    /   Reply  / 
 28. Mar(ie) Mot

  Karin, ik heb maar eendje tip voor jou op dit moment.
  Je weet als vrouw wat het ultime pressiemiddel is om een mannelijk persoon toch dingen te laten doen of juist niet meer te laten doen die jij als vrouw wilt. Ik bedoel hiermee dus de ontzegging van bepaalde lichamelijke geneugden, al-dan-niet tijdelijk. Dus als Hammie niet naar je wil luisteren om welke reden dan ook, Dan PAK Je Hem Gewoon Zijn BADEENDJE Af!
  Groet&Jus (de gehaktballenjus dus)

    /   Reply  / 
 29. Jeronimo

  Hoi Mar, Ik heb niet echt nieuws op dit moment! Ben nog niet buiten geweest in de boze buitenwereld!

  Ik heb me wel een ding gerealizeerd, nl. dat jij schreef dat jij alleen maar tijdens de Hamsterweken buiten kwam. MAG je niet, of WIL je niet, en mag ik dat wel vragen? Ook krijg ik het onbestemde gevoel, dat Manfred misschien helemaal niet gevonden wil, of beter MAG worden! Het zou kunnen dat hij getuige was of is in het hele gebeuren rond Mr. Holleder, of erger nog, iets te maken heeft met het russische invoerverbod van Nederlandse Groenten, wat voor menigeen een grote strop is! Wellicht hebben ze een Witness-Protection-Procedure op hem losgelaten en heet hij nu bv Paus Benedictus en leeft celibatair (maar dan wel met een stuk of wat underkoffer nonnetjes) ergens in Rome! Ik weet het op dit moment ook niet meer!

  Ik moet hoognodig kontakt met mijn bank opnemen, of zij mijn zoektocht nog verder willen steunen, ik sta droog op dit moment. Of misschien dat de landbouwboeren er wat voor over hebben.

  Wish me luck, Mar! Tot lezens! Jero

  Ps Hammie heeft geen badeend, maar een rubber-ratje!

    /   Reply  / 
  1. Mar(ie) Mot

   Ohpww oww oww, Hammie maakt er een RATJE_TWO …… uhhhh….een ROTJETOE van in zijn bad. Eerst een Eendje Spoorloos Laten Verdwijnen als een Nathalie Holoway en dan nu weer een BADRAT (van Rubber?) (en met of zonder Opblaaspompje?) Dus Typisch een vorm van Hamster-Fethis een Badrat!
   Maar als ik jou was Karin, zou ik Hammie maar even goed achter Slot en Grendel zetten, want op de Lokale Radio hoorde ik zojuist dat ze bij de VOMAR een Aanbieding hebben van HAMLAPPEN, en iedereen weet dat Hamlappen een Afkorting is van HAMMIELAPPEN. (Ham- is korter op de verpakking dan Hammie-, anders past het niet op het Etiket).
   Wat Manfret betreft: Ik geloof nou echt dat hij dat was op die afbeelding die ik in handen kreeg gedrukt bij de C1000. Want nu ik zo jouw Verhaal hoor over zijn Activiteiten bij het Importverbod en zijn vermeende Werkzaamheden als (Underkogffercodenaam is P R de V) als P R de V dus, die in een Onderwater-Aktie de Ratten dee Staart Optilt, om zo achter de Geheime Ingangen der Criminele Organisaties te komen. Dus Manfret gaat nu Voorlopig door het Duistere Leven als Gevlekte Hyena. En het zou mij niet verbazen als hij tijdens het Witness_Protection Programma hij de Volgende keer Misschien wel een Wolven-Vermoming krijgt Aangemeten. Hij was tenslotte ook al eerder vermomd als Schaap. (Gelukkig Hebben We De Foto’s Nog!).
   I Wish You Luck en Veilige Groenten
   M M (dubbel M van James Bont)

     /   Reply  / 
 30. Jeronimo

  MM! Heb je het gehoord en grzien op RTV Noordholland? Bij de jaarlijkse paddentrek in Egmond wordt hun leider vermist! 3 keer raden waar die is! Ik geef jou een hint, die alleen jij zal begrijpen, het tuig NIET!!! Luister en huiver, de bank heeft mijn middelem bevroren! Zal iemand naar het hiernamaals moeten helpem om in een heerlijke luie, dikke stoel op mojn lauweren te kunnen rusten……Bedankt troiwens voor de tip Hammie betreffend, zal eem cijferslot op zijn deur zetten!

  Mar, ik denk dat je gelijk zou kumnen hebben over Manfred, al heb ik ook een foto van een Lynx in handen! Die ogen, joh” Ik weet het nit……Lees je later weer! Groetjes! Joehoe!

    /   Reply  / 
  1. M M

   Joehoe, Ik heb een goed en minder goed bericht over Manfret. Ik zal met het goede bericht beginnen. MANFRET LEEFT NOG. Het slechte bericht is, dat ik hem om tien voor zeven gezien heb bij het JEUGDJOURNAAL. Het was een Item over……. Maar ga eerst effe Zitten….. Over Zwerfhonden die eerst Afgeschoten zouden worden, maar nu besloten was om hun van hun Mannelijkheid te Ontdoen, zodat ze geen Nageslacht meer zouden Produceren. Van schrik ben ik vergeten of het nu in Polen of Roemenië was? Maar ik kon wel zien dat er eentje tussen liep die wel Verdacht Vee op Manfret leek.
   Nu kunnen er twee dingen met Manfret zijn gebeurd.
   1) Hij heeft geheugenverlies en is verdwaald geraakt en zo in het Oostblok terecht gekomen, of 2 Hij is bezig met een UNDRCOFFER-AKTIE Voor Het DIERENBEVRIJDINGSFRONT. Tja, Deze Akties zijn altijd zo GEHEIM, dat ze zelfs MIJ niet Informeren Hierover. Je hebt kans dat het item weer herhaald wordt op zondag bij het Weekoverzicht; dus dan kun je misschien zelf controleren of het hem wel is Note: Volgens mij gaf hij een Geheim Teken, want hij tilde zijn ene Achterpoot even op. Dus als je de herhaling bekijkt moet je maar even opletten, het is als er ook een heel dun boomje in beeld komt. Het fragment van Manfret kan niet missen want er komt maar 1 boompje in het hele item voor.
   Nou ik hoor de Bevestiging ogf de Ontkenning nog wel van je Joehoe!
   M M

     /   Reply  / 
 31. Jeronimo

  Hoi Mar, ik zal zondag zeker kijken! Ergens hoop ik dat je ongelijk hebt, maar je hebt het zo vaak bij het rechte eind, zucht…..ga proberen een paar uur te slapen…..Doei tot snel! J

    /   Reply  / 
 32. Jeronimo

  Oh mijn god, dit is echt afschuwlijk! Ik heb het even snel gelezen, lees zo ff zorgvuldig! He, bah, er gebeuren toch wel erg vreemde dingen momenteel op het vaste land! Overweg emmigratie naar Texel, kan daar misschiem wel werk vinden als kamermeisje of schapenhoedster……Het moet toch echt niet gekker worden!

  Die foto is trouwens ook om van te kotsen….
  Moet gauw weer aan het werk, het huis van mijn lieve schoonmama moet leeg en schoon voor 1 juli, is nog wel een tijd, maar die tikt nou zeer snel…..
  Ik laat zo snel mogelijk weer van mij horen, ok? Jero

    /   Reply  / 
 33. H.Hammersteyn

  Lieve Mar-Motje, wat is er toch met mijn je weet wel aan de hand? Ze heeft mij met een boel eten opgesloten, en vannacht deed zij heel raar met dingen in en uit de diepvries, en overal liggen rietjes en wol en troep! Ik dacht dat ze dat nog wel ging opruimen, maar nu is ze weg met bezem en schrobber en kijkt heel verbeten en woest, ik maak me zorgen! Ze eet alleen nog maar chokoladekoekjes en drinkt Bavaria 0,0% en dan nog wel rosee! Heel vreemd! Kom je mij bevrijden als ze overmorgen niet terug is? HELP en en wanhopige groet van jouw Ham

    /   Reply  / 
 34. M M

  Ach Och Hammie Toch, ik mag niets zeggen wegens mijn Ambsgeheim. Maar geloof me, Je-Weet-Wel heeft een goede reden en Haar Gdrag is Te Verklaren. Maar omdat jij het bent en er toch niemand anders dit kan lezen, til ik een stukje van mijn Ambsgordijn even op. Je-Weet-Wel heeft zojuist Zeer Schokkende Beelden gezien en een Verhaal Gelezen van en over Manfret. Het is geen wonder dat zij er dus zo Gefokt uitziet. De Chokoladeloekljes eet ze om Véél Energie mee te vergaren. Het Bavaria Bier is om Nuchter te blijven en die Rosé is om Flessen-Wapens van te maken, maar moeten daarom wel eerst leeg zijn.
  Hammie, ik ben bang dat Je-Weet-Wel onderweg is om ergens eens Flink de boel eens te gaan Schoonmaken. Ik denk dat ze op weg is naar ROEMENIË.
  Mocht zij overmorgen nog niet terug zijn, dan kan ik je Hélaas niet komen Bevrijden, want Je Weet Wel dat er op mij gelet word door de JEUGDJOURNAAL-MAFIA.
  Oja die Rietjes en het Wol dat overal rondslingerd is eigenlijk om een verassing te maken voor jouw verjaardag. Jij mocht het eigenlijk niet zien. Maar als je doet alsof, heeft Je-Weet-Wel ook niets in de gaten en Activeer je niet nog meer haar Kwaaie Bui Periode.
  Hammie, ik zou me maar voorlopig GEEN Zorgen maken als ik jou was. Ik denk (en trouwens Je-Weet-Wel denkt dat ook) dat een poosje op Dieet wel goed voor jou zou zijn.
  Hou je Taai Hammie
  M M

    /   Reply  / 
  1. Paul

   ben jj een ambsgordijn of ben je een rookgordijn

     /   Reply  / 
 35. Harry Mot

  Tjeetje, nou zit er nog een gat ook in het IJzeren Gordijn en komt er een of andere Octopussy Paul hier een beetje lollig doen. Hij doet het met opzet of hij is het zich niet eens bewust van hoe pijnlijk de hele geschiedenis is voor de betrokken relaties van de verdwene Manfret. Maar Pual is batuurlijk een Oostblokker. En oostblokkers doen rare dingen met dieren, dat weet iedereen, en nu helemaal na de eerder uitgelekte foto’s hier op dit blog, die via het gat in het IJzeren Gordijn zo richting Roemenië gtelekt zijn. Nu begrijk ik ook gelijk waarom de KGB hier zo achteraan zit (zie Hond Rijd Auto op dit blog).
  Zo en nu ga ik ijzerdraad halen om het gat in het IJzeren Gordijn te dichten!

    /   Reply  / 
 36. Jeronimo

  Mar, maak gauw het gat dicht aub! Vond bij thuiskomst een rafelijg briefje! Vernietig snel dit bericht na het lezen, onze 8-armige stoorzender zal zich hopelijk elders bezighouden! “Eet geen

    /   Reply  / 
  1. Paul

   zitten gullie de hele dag inktvis te eten in de coffeshop

     /   Reply  / 
 37. Jeronimo

  Tauge-stop-bem ok-stop- geen nood-stop-eet geen tamme konijnen-stop-Later-X-Man”

  Trek jij de zelfde conclusie als ik betreffende onze 4e Man?

  Het origineel is vakkundig opheslagen in HH geheugen en excellent vernietigt door dezelfde!

  Een ding id zeker, we hebben rekening te houden met een bemoeial! Ik persoonlijk houdr overigens erg van gebakken inkyvisringen, met kuit en knoflo.oksaus, dus hij mag wel op zijn doppen en zuignapjes letten! Ben in een hongerige bui! H

    /   Reply  / 
 38. Jeronimo

  Ammie is opgelucht!

  Hoop dat je alles snapt, nee, ik weet het zeker! Tot later en “Goede morgen!” Jero

    /   Reply  / 
 39. M M

  Beste Je-Weet-Wel en H (ik schrijf dit ook in code want er schijnt zich een Sluipwesp in jullie ongeving te bevinden) Ik heb via mijn camera gezien dat ene Emil Roemer (voluit Roemeniër) van de SP (Sluipwespen Partij) in jullie buurt te vertoeven en werd deus automatisch op mijn comp. harde schijf opgeslagen voor nedere analyse. En Je-Weet-Wel, het is al bijna net zo erg als met die Octupussie Paul; die zwaait naar je met zijn ene tentakel en met die anderen zit ie tegelijk aan je mossel.
  Vraagje: Heeft Manfret weleens al-dan-niet stiekem Autorijlessen gevolgd? Of stond jullie auto de volgende ochtend wel eens op een andere parkeerplek dan je hem de vorige avond had neergezet? Staat jullie auto er uberhaupt nog? Geloof me ok heb een hele goede reden om dit te vragen. Ik kom daar later nog op terug (ik moet eerst nog een JEUGDJOURNAAL filmpje gemaakt in Roemenië opnieuw eens goed gaan bekijken.) ij
  Oja, maak je maar geen zorgen over mij, want al die gevaarlijke dingen die ik niet zou moeten eten geef ik allang aan mijn schoonmoeder (Bijnaam Miep De GFT-bak.)(GFT staat in deze voor GIFTIGE, en dan bedoel ik niet Geverige met Giftige)
  Ik zou zeggen Sluit Ramen en Deuren goed, hang het Wespengordijn om de slaapplek en versop je Mossel achter een Tok. Want voor je het weet…………….
  T D V K
  M M

    /   Reply  / 
 40. Jeronimo

  MM, hier zit alles potdicht! Beter zo! M. Kan rijden en doet dat niet onverdienstelijk, ik vermoed dat je gelijk had met het Franse Kamp! Dit weekeinde wordt er gereden in Le Mans, en wel 24 uur lang! De gezichten van de coureurs zijn onherkennbaar, en ik vermoed fat onze 4e Man is ingedeelt voor de nachtelijke uren, gezien het feit dat hij er van nature goed tegen kan! Denk jij ook niet?

  H

    /   Reply  / 
  1. 007comma3

   Jer, ze proberen ons hier te misleiden door een nepfoto van zgn Navy Seals op dit blog te plaatsen, zodat wij zullen denken dat Manfret zich schuilhoudt tussen de andere gemasker5den. Maar daar trappen wij echt niet in, want heb je wel eens een Navy Seal in een auto zien rijden? Zelfs bij de stedelijke akties van Stevan Segal doen ze dat nog niet, dan komen ze per Heli. Maar daar vliegen wij niet in, zelfs Manfret zou daar niet invl…. uhhh….intrappen. Néé Manfret gaat (al yoyrijdende) wel met de wagen.
   M M

     /   Reply  / 
 41. Je weet wel

  Ammies kado is bijna af! Ben benieuwd naar zijn reactie!

  MM, wij moeten erg goed uitkijken! De wereld om ons heen is erg verraderlijk aan het woorden! H. schrijft het manuscript van zijn boek nu op de poot, zoday hij het bij het minste of geringste kan vernietigen! Hij vraagt zich af, of hij jou naam mag noemen, zo ja, hoe zou hij je mogen aanduiden? Hij wil nog jou, nog jouw belangrijke functie in gevaar brengen! Tot nu toe geen woord over jou!

  Laat maar weten wat jij vindt, maar geniet vooral van het leven!

  Lieve groet van mij en een nog slapende H.

    /   Reply  / 
  1. M M

   Leuk om te horen dat Opgebazen Verhaal over Hammies kado. Ik denk dat hij gelijk zijn Trauma over het Nooit Gekregen Badeendje nu peindelijk achter zich kan laten en zich volledig op zijn Zitpad kan storten. Ik vind het trouwens een goed idee van H dat hij het op zijn poot schrijft, want als hij een Konijn of een Kip was, dan hing hij aan een autospiegel of lag ie bij de Poelier in de Etalage als Poot voor iedreen te kijk. De Kippie Leaks der Poeliersschap dus.
   Oja, mijn geheime indentiteit moet dus ten alle tijdeen geheim blijven, eveneens mijn geheime werkzaamheden ten behoeve van (dit is geheim). Maar H kan in zijn boek schrijven ‘Uit zeer geheime bron bernomen’ gevolgd door een code 06- en dan de rest van mijn mobiele nummer.
   Oja. laat H nog maar even slapen en lekker dromen over Badeendjes en Badratjes, want als ie straks wakker wordt en hij komt weer in de realiteit terug, dan …………… nou jeweetwel wat er dan weer met hem gebeurd, (dan kun je weer over de de dranklucht gaan windsurfen.)
   M M

     /   Reply  / 
 42. H.Hammersteyn

  Mar, het is verschrikkelijk! Ik denk dat mijn mens je weet wel vergiftigt is! Alleen de hond en ik zitten niet te kotsen en te wurgen! Je weet wel ziet groen- wit, maar heeft mij wel een voorraad gebracht voordat ze weer verdween naar haar hol! Praten doet zij niet op het moment, zij vreet alleen maar rare pillen en drinkt water, ik denk dat zij misschien dood gaat, zij ziet er in ieder geval zo uit! Het meest maak ik mij bezorgt omdat die grijze man haar heeft afgemeten, hij zei dat dat voor haar nieuwe paspoort was, maar ik ben heus niet gek, hoor! Ik hou hem in de gaten! Hij kookt konstant water! Daaruit maakt hij raar ruikende drankjes! Ik vertouw hem voor geen meter! Trouwens, ik zal jou vertrouwen niet beschamen, betreffende mijn boek! Jij bent mijn bon(t)dgenoot!!!!Groet van een ietwat bezorgde H.

    /   Reply  / 
 43. Mar(ie) Mot

  O Hammie, ik weet niet ofr het héél verschrikkelijk voor jou is om het te horen, maar ik ken dit verhaal maar al te goed. Mijn Harry (Mot) zegt altijd, Wat Mot Gebeuren Mot Gebeuren,’ En hij mot nogal vaak, tenminste dat zegt ie dan? Tja en dan krijg ik ook die verschijnselen als jouw mens Dan zie ik ook groen en wit en fomeer mezelf rot. En dan Motten ze echt niks tegen me zeggen of aan me vragen, want ik mep ze gelijk in mekaar. (en daar is Steven Segal nog een kleine jongen bij) En die grijze man die ken ik ook, die heet Gyneolieger en zit graag aan vrouwen, waarbij het onderlichaam de voorkeur geniet. Hij wordt ook wel de Rooie Hyperie Nol genoemd in het uitgaansleven. Hij schijnt daar ook iets met drankjes te doen. Maar om even op Je-weet-wel terug te komen; het is niets ernstigs, alhoewel er sommige vrouwen wel aan dood gaan. Het is in princype niet zo ernstig, tenzij de betrokkenen dat betrokkenen dat wel als zo beschouwen. Maar over het algemeen gaat het wel weer over. Wel kunnen er heftige depressies volgen tot geruime tijd na het beter verklaren; maar dat kennen we allang bij de vrouwmens in een be[paalde periode. Wetenschappers noemen het De Ovaluatie-Pubertijd, niet te verwarren met de Peuter-Pubertijd bij Driewieler-Vrouwtjes.
  Hammie, jouw Je-Weet-Wel heeft iets in haar lichaam wat in de beginstadia nog verdacht veel weg heeft van een groeiend gezwel. Sommige vrouwen laten het gelijk weghalen door de dokter zogauw ze het merken; andere vrouwen zijn zo versuft door het nieuws dat ze van de dokter hebben gehoord, dat ze er ziek van worden en tot niets meer in staat zijn. (dit laatste heb jij dus ook gemerkt).
  Hammie, draag het geheel als je lot. Schrijf alles op in je boek. En bereid je voor op wat er nog gaat komen. Sla een portie slaappillen in en koop een doos vette watten om je oren mee dicht te stoppen. Want…….. Je-Weet-Wel is …..Zwanger!

    /   Reply  / 
 44. Jeronimo

  Hoi M. Ff heel kort, ik heb geloof ik iets verkeerds gegeten, ben al dagen misselijk! Gaat op dit moment ietsie beter, maar nog wel wat gammel! Heb H. net even eten gegeven en hij uitte een vermoeden, maar dat is het gelukkig niet en ook geen EHEC godzeidank! Ik denk gewoon teveel en te fout gegeten, zucht! Hoop morgen weer de oude te zijn, er is werk aan de winkel en ik loop hopeloos achter met al het nieuws! Heb sterk het idee dat wij worden afgetapt…..wij moeten erg voorzichtig zijn, M.!!! Let aub goed op jezelf! Je hoort uiterlijk morgen weer van mij, let op voor mensen in gammele gedateerde autos met oostelijke nummerborden, ze zijn stukken sterker dan ze eruitzien! Zelf gezien en gehuivrrd!!!! Tot snel lieve groet van Jero

    /   Reply  / 
 45. Jeronimo

  Hoi M., er is iets mis met de computer, ik hoop dat wij niet ondermijnd zijn, er wordt aan gewerkt! Hoop fat bij jou alles okay is, hier is alles weer okay qua gezondheid en zo! Straks weer sjouwen in Amsterdam en maar hopen dat alles het straks weer doet, schrijven op mijn foon gaat erg moeizaam! Tot later, J.

    /   Reply  / 
 46. mar(ie) Mot

  Hallo K. Iki ken dat met de computer. Ik heb al een Mizenval gplaatst naas mijn scherm, want uit onderzoek blijkt dat er nogal wat muizen aan de computer zitten en dat doen ze vooral stiekem. Dus naast de Computer-Nerds, de Computer-Kids, de Computer-Bejaarden heb je nu nog een andere plaag,namelijk De Computer-Muizen. Ik heb er al 4 doodgeslagen, maar was wel al net telaat, mijn computer deed hat al niet meer. Bah Rotbeesten!!!
  Maar nu even wat anders. Ik zie uit mijn raam dat er met een grote H wordt gesjouwd. Ze gingen zeg maar richting Muzeumplein. Ik heb nog effe een foto gemaakt, maar deze is mislukt omdat degene die aan het slepen was met die enorme H net buiten beeld viel toen ze achterlangs wilde lopen ivm de vele naar ik vermoed JEUGDJOURNAAL- en andere bijv. ROEMEENSE SPIONNEN.
  Nootjes: Ik las net in een Chinese Krant (het is sinds 4 februarie daar Het Jaar Van De Rabbit. iedereen weet dat die Chinesen niet zo goed het verschil kunnen zien tussen een Konijn en een Hamster; dat komt door hun bSpleetogem) Ik las dus in een Chinese Krant (via de computer) dat de gemeente Amsterdam ivm het Chinese Jaar Van Het Konijn een geste deden aan de hinesen door de naam te veranderen van Amsterdam in Hamsterdam. Dus nu denk iedereen dat het sjouwen van die enorme H jullie werk was.
  Ik wil niks sugereren hiermee. En ik wil zeker geen slapende Manfrets wakker maken. En ik wil al helemal geen onrust stoken, maar is die H van Hamsterdam soms een Verrassing a.s zondag voor Hammie om hem t6e troosten dat ie een *OVH is geworden op Vaderdag?
  *OVH = Ongewenste Vader Hamster.
  Pssssst… lat hem dit maar niet lezen; hij zal het nog moeilijk genoeg krijgen!
  Zie de foto:
  http://v4.cache3.c.bigcache.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/16827257.jpg?redirect_counter=1

    /   Reply  / 
 47. Jeronimo

  Oh man, bijna gesnapt! Gave foto, trouwens! H. is erg druk met zijn boek, hij is bezig met de inleiding maar zit te trappelen om nou eindelijk aan het ECHTE verhaal te beginnen. Hij is erg terug getrokken momenteel en zit vaak te peinzen in bad……Geen gezicht, zo’n natte H.!!! De computer doet het weer als jet goed is, dus ik probeer het daar zo weer, okay? Heb sinds het laatste briefje niets meer van M. gehoord, jij wel? Hoopelijk is ie niet tussen de Babi Pangang beland, of erger nog, in de Ti-Pan! Tot zo Jero

    /   Reply  / 
 48. Mar(ie) Mot

  Karin ik ben bang dat H mogelijk iets door heeft betreffende zijn OHV-schap, vandaar dat peinzen en zijn drang om snel het boek te schrijven in de hoop dat het een bestseller wordt en hij zodoende de alimentatie kan ophoesten voor het grut dat hij in de Kinderboerderij heeft verwekt toen ie even ontsnapt was aan jouw aandacht. Ja dat krijg je er dus van als je zijn Badeendje afpakt, dan zoekt ie zijn gerief ergens anders.
  Oja, ik heb de foto nog eens even goed bekeken, maar ik denk dat je beter niet Hammie zondag naar het Muzeumplein toe laten komen voor zijn verrassing. Je kunt namelijkn zien dat er al een groep Chinesaen (met een munukaart in handen / menu nr23 Hammie Pangang) staan te wachten tot Hammie ariveerd bij de onthulling van Hamsterdam.
  Oja, was ik nog bijna vergeten: Ik heb de oplossing gevonden voor het Muizenprobleem. In plaats van een valletje zet ik nu een bordje met blokjes in alcohol gedoopte kaas naast mijn scherm. Na een week zijn de muizen verslaafd aan acohol en na twee weken geef ik ze niks meer; dan worden ze zo kwaad,dat ze naar een ander gaan!
  Het muizencomputerprobleem (zonder één klap) opgelost.
  Ik wacht met een muizenval geklemt om mijn vingers af tot nader bericht. M M

    /   Reply  / 
 49. Jeronimo

  Hoi Mar, wat ook heel goed werkt zijn Space-Brownies! Ik heb net gebakken! Ze zijn dan zo stoned, dat je ze zo op kan pakken en bij de buren in de tuin zetten! Door de plee spoelen mag uiteraard ook, maar zorg dan wel dat ze echt goed weg zijn, desnoods 2x doortrekken!

  Mijn computer wordt tegenwoordig door een onverlaat bezet die Star- Trek speelt……echt saai! Ik zit dus weer mijn mobieltje te molesteren! H. heeft geemn toestemming om morgen naar het Museumplein te gaan, ik doe desnoods zijn kamer op slot!
  Slachten de Chinesen trouwens ook ritueel of maken die gewoon een blik Pedigree open?
  Hoe dan ook, voordat hij op deze manier aan zijn vaderschap ontsnapt hou ik hem liever binnen! Heb trouwens ook een kwarktaart gebakken, recept van mijn Tante uit 1956(!)! Mag mijn lieve Keesie K(C)avia morgen proeven (geeb Space- Kwark…)

  Hoop dat jij het gevecht tegen de muizen wint en ley op je vingers!!!!! Tot gauw Jero

    /   Reply  / 
 50. H.Hammersteyn

  Hier liggen overal zoooo lekkere chokokoekjes! Heb de hele dag gesnoept, maar nou wordt mijn hoofd heel raar! Ik ga slapen! Waar is mijn badeindje toch? Ik ben zo duizelijg, en er zit geloof ik een pad of een kikker in mijn huiskamer, maar hij zegt helemaal nix terug als ik met hrm praat! Hij voelt wel lekker aan, was het maar een vrouwtje…..Ik ben zoooo moe! Tot elders Jouw H.

    /   Reply  / 
  1. Paul

   hahaha

     /   Reply  / 
 51. H.Hammersteyn

  Ja, lach jij maar, mijn 8-armige vriend! Ik heb bijna 50 uur geslapen en mijn hoofd lijkt nog steeds vol met watten! Nou draait jeweetwel ook nog Robbie Williams, ook niet echt bevorderlijk voor de genezing! Doe mij maar Tim Knol of Gare du Nord! Ik ga weer pitten, straks moet ik weer verder met mijn boek! Mazzel!
  Waar is toch mijn lieve MarMotje???? Heb jij d’r gewurgt met een van jouw tentakels soms? Pas op hoor! H.

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Whhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

     /   Reply  / 
  2. Paul

   volgens mij ben jj net zo gek als robbie williams Homo is,nou en die is me toch een hossie possie Homo.

     /   Reply  / 
 52. Paul

  de helft van de nederlandse bevolking heeft bij de geboorte al een klap van een betonmolen gehad

    /   Reply  / 
 53. H.Hammersteyn

  Ha, die gekke Paul toch! Robbie Williams homo! Nou ben ik ff hahaja! Ik zeg niks meer over mijn persoonlijke vriend, zijn muziek, ala, maar voor de rest is hij een toffe gozer! Wist jij soms dat hij jaten geleden een nier heeft afhestaan aan een kleime jonhen die fan van hem was?
  En ja, ik ben een beetje gek, komt omdat ik zo klein ben! En ja, ik eet waar en wanneer ik kan inktvisringen, gebakken en met knoflooksaus, als men het bij mij thuis bezorgt! Ik ben namelijk niet zo mobiel als mijn telefoon…..Ik ben op dit moment een brstseller aan het schrijven trouwens dus onthoud de naam! Haha, die Paul! Je hebt me nog steeds niet vertelt wat je met mijn marmotje hebt uitgespookt! Geloof mij, mijn wraak zal er niet om liegen em zo zoet zijn als een chocolate-chipped cookie!

    /   Reply  / 
  1. Paul

   dan zou ik maar eens Frans gaan schrijven,want dat belgie en dat luxemburgs door elkaar ,valt geen uitgeverij aan vast te knopen

     /   Reply  / 
  2. Paul

   Robbie Williams is wel Homo,ik heb namelijk een keer in Londen met hem het bed gedeeld.

     /   Reply  / 
  3. Hahaha

   Ik stond een keer in de douche met Bobbie Milliaws en ik liet een stuk zeep vallen op de grond, ik wou het oprapen maar dat is er nooit van gekomen. Wat ik je wel kan vertellen die dagen erna poepte ik grotere drollen.

     /   Reply  / 
 54. H.Hammersteyn

  Nou nou nou, over sterke verhalen gesproken….Bed gedeelt met Robbie, wie NIET? Tja, en onder de douche de zeep laten vallen is natuurlijk ook niey bijster snugger! Heb ik een keer gedaan en inderdaad, van douchen is het niet meer gekomen, wel van een spannend ritje naar het ziekenhuis inclusief gebroken bekken en sappige ambulancebroeders, maar ook daar kwam niks meer van…..voorlopig, tenminste……
  Ben trouwens nog belg, nog luxemburg! Try Russia…..

    /   Reply  / 
  1. Paul

   hahaha ik heb zelfs foto s van Robbie en mij in bed,daar kun jj nooit aan tippen,hahaha

     /   Reply  / 
 55. H.Hammersteyn

  Wow, die Paul! Nee, daar kan ik inderdaad niet aan tippen, nee! En, ahum, hoe beviel het? Ik heb alleen een jeweetwel die samen op de foto staat met Nelson Piquet….

    /   Reply  / 
 56. Jeronimo

  Hammersteyn. Wanneer dacht je thuis te komen? Heb mijn mobiel nodig ivm wekker morgenochtend 5.45 uur! Bel anders uiterlijk 5.30 h, anders ben ik te laat!!!!! Jero x

    /   Reply  / 
 57. Jeronimo

  Helaas moet ik langs deze weg jullie laten weten dat de heer H.Hammersteyn op 3 augustus jl levenloos in zijn woning is aangetroffen.Reanimatie mocht niet meer baten.De heer Hammersteyn is vermoedelijk een natuurlijke dood gestorven en inmiddels in besloten kring begraven op de AHBegraafplaats te Hoogddorp, Haarlemmermeer. Wij zijn erg verdrietig!Dag allemaal, vooral Mar Mot!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>