Frans vliegtuig trekt ronde chemtrails

Belgen doen er verstandig aan om de komende dagen hun aluminium hoedje ver over hun oren te trekken. In de lucht boven het dorpje Kluisbergen zijn ronde chemtrails gesignaleerd, die zijn achtergelaten door een Frans militair vliegtuig.

De officiële lezing is dat het vliegtuig meedeed aan een militaire oefening van de Franse luchtmacht boven Cambrai: “Het vliegtuig was iets te ver doorgevlogen en heeft daarom een bocht van 360 graden moeten maken”, aldus luitenant-kolonel Peter Stans van de persdienst in de Belgische pers.

Maar natuurlijk weten we wel beter: “ze proberen ons onder de duim te houden.” Militairen vliegtuigen lozen al jarenlang chemicaliën boven bewoonde gebieden: “Om de bevolking in toom te houden. Waarom reageren de Belgen anders zo gelaten op het feit dat er nog steeds geen nieuwe regering is? Ieder mens zal op de barricade klimmen. Maar intussen laten de Belgen zich bedwelmen door chemtrails en kunnen formateurs hun zakken blijven vullen”

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Frans vliegtuig trekt ronde chemtrails

  1. G Loof

    De Belgen hebben wel meer rara vkieggewoontes. Vorig jaar was ik toevallig ook in België. Een praktisch geluidloos vliegtuig bleef daar ook maar steeds rondjes draaien boven ons hoofd. Na een half uur storte het vliegtuig plotseling neer. Ik rende naar het vliegtuig toe om te kijken of ik wat kon pikk…uhhh.. helpen mochten er overlevenden zijn. In de buurt van het neergestorte vliegtuig struikelde ik nog bijna over een flink in elkaar gedraaid verlengsnoer van 6 kilometer lengte. Het snoer heb ik eerst nog opgeborgen voordat anderen er over zouden struikelen.
    (Het koper bracht trouwens nog flonl wat op bij de oud-ijzerboer)
    Dus mij hoef je niks meer te vertellen over belgen en hun rare vliegtuigfratsen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>