Ontmaagding maagd Noëlle loopt uit op fiasco

We hadden het natuurlijk al zien aankomen: Maagd Noëlle heeft haar poortje gesloten gehouden, de zakenman die 50.000 euro bood om haar te ontmaagden komt er niet in. Niet omdat de veiling een reclamestunt was, maar omdat de Italiaanse zakenman door de mand viel als acteur. Dat schrijft de Belgische krant Het Nieuwsblad.

Zeven weken geleden ging de veiling van de Vlaamse maagd Noëlle van start. Elke geïnteresseerde zou grondig gescreend worden door Sarah Zentjens, de directeur van een Nederlands escortbureau. Uit alle gegadigde werd uiteindelijk Paolo Calabresi als winnaar verkozen, tegen betaling van 50.000 euro mocht hij Noëlle aan zijn degen rijgen.

Mevrouw Zentjens had echter iets beter moeten opletten, Paolo Calabresi is een beruchte Italiaanse acteur, die al eerder een maagdenveiling blokkeerde. In 2008 deed hij mee aan de veiling van de Italiaanse maagd Rafaella Fico. “Ik wilde undercover nagaan of Sarah ze geen oplichter was”, aldus Calabresi.

Met dezelfde rede bood hij ook op maagd Noëlle. Met een verborgen camera legde hij de ontmoeting vast. “Ik sprak twintig minuten met een heel gewoon en ietwat verlegen meisje. Absoluut geen oplichtster”, concludeerde hij.

Tot de daad is het niet gekomen, verlegen maagd Noëlle had last van ‘ontmaagdingvrees’. “Ze durfde niet meer, omdat ze heel erg aangedaan was door alle artikelen die over haar waren geschreven. Ze voelde zich smerig en wilde haar maagdelijkheid absoluut niet meer verkopen”, aldus Zentjens.

En zo eindigt het sprookje van maagd Noëlle, die intussen haar studie in Antwerpen weer heeft opgepakt. Ze leefde nog lang en gelukkig.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ontmaagding maagd Noëlle loopt uit op fiasco

  1. Pingback: Tienermeisje wil maagdelijkheid ruilen voor iPhone | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>