Belg trapt schattige baby (YouTube)

Wij wijzen er vast op dat het bekijken van de volgende reclamespot als zeer schokkend ervaren kan worden en je voortaan geheel anders tegen Belgen aan zal kijken. Onze Zuiderburen zijn namelijk helemaal niet zo aardig en verlegen, een echte Belg zou een schattige baby het liefst een trap onder zijn kont geven.

Dit beeld wordt geschetst in de nieuwe commercial van ‘Bicky Royal’, zo noemen ze in België een broodje frikadel.  De fabrikant heeft de reclame bij wijze van experiment op Internet gezet.

In het filmpje zien we een getatoeëerde fan van de Bicky Royal bruusk een spelende baby pop kontschoppen. De breedgeschouderde Belg praat zijn gedrag goed met het excuus: ‘Méér Bicky, meer man‘.

Net als in de Belgische politiek zijn de meningen over de schokkende commercial erg verschillend. Op Hln.be wordt er schande van gesproken, maar op het bodybuilders-forum wordt het filmpje hilarisch genoemd.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Belg trapt schattige baby (YouTube)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>