‘Osama al jaren springlevend in Colombia’

Zolang Obama het bewijs van een dode Osama niet vrijgeeft, houden wij alle opties open. Zelfs de bewering dat Osama al jaren in Colombia woont, willen we nog best geloven en als er van deze Colombiaanse Osama wel foto’s zijn, zijn wij al bijna om.

Wie niet beter weet zou na het zien van de foto’s direct geloven dat Osama in de Colombiaanse hoofdstad Bógota zou wonen. Navraag onder bewoners leert dat het niet om de echte Osama gaat, maar om Hasmet Hichster Londono, een Colombiaanse man die als twee druppels water op de ‘vermoorde’ terroristenleider lijkt.

De Colombiaan lijkt niet alleen sprekend op de al-Qaedaleider, maar kleedt zich ook nog eens hetzelfde. Het enige verschil tussen Londono en Bin Laden is een spiegelende zonnebril en ook de indrukwekkende mitrailleur die zijn outfit compleet maakt is een nepper.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Osama al jaren springlevend in Colombia’

  1. Pingback: Osama Bin Laden leeft: alle complottheorieën | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>