Chatvriendje is eigenlijk bejaarde dame

Jarenlang verstuurde Paula Bonhomme uit Los Angeles haar geheime minnaar berichtjes via internet. Uiteindelijk besloot ze te scheiden van haar man, om zich smoorverliefd in een nieuwe relatie te storten. Toen pas kwam ze erachter dat haar chatvriendje in werkelijkheid een bejaarde eenzame oma was.

Toen de bejaarde zich in 2005 in een chatbox voor een stoere brandweerman voordeed, stond het hart van Paula Bonhomme direct in vuur en vlam. Een intieme chatrelatie was het gevolg. Urenlang bracht het tweetal achter de computer door en stuurde elkaar voor duizenden euro’s aan cadeaus.

Na twee jaar besloot de nietsvermoedende vrouw een punt achter haar huwelijk te zetten, in de hoop haar brandweerman voor altijd in de armen te slaan. Verrukt liet ze ‘hem’ weten dat ze haar koffers al had gepakt.

De bedriegster wist haar ontmaskering ternauwernood te voorkomen, door uit naam van haar ‘ouders’ te laten weten dat ‘hij’ plotseling gestorven was aan longkanker.

Na de in scène gezette dood groeide het koppel nog meer naar elkaar toe. Paula ging op bezoek bij de moeder van de brandweerman, in werkelijkheid de bedriegster zelf. Uiteindelijk voelde Paula’s vriendinnen nattigheid en na jarenlang bedrog viel de vrouw uiteindelijk door de mand.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>