‘Beatrix treedt op Koninginnedag af’

Vandaag 30 april, op Koninginnedag, treedt Beatrix af als koningin van Nederland. Dat beweert roddelkoning Evert Santegoeds in de Privé. Een artikel dat niet heel toevallig ook vorig jaar al in het roddelblad stond afgedrukt. Of de Privé dit jaar wel goedgokt zal vandaag moeten blijken.

Santegoeds beroept zich ditmaal op zeven kleine aanwijzingen. Zo kocht Beatrix een nieuwe limousine, maar die is zo groot dat hij onmogelijk voor haar alleen bedoeld kan zijn. Als nieuwe, gezinswagen voor Willem-Alexander, Máxima en hun drie dochters lijkt de limo dan weer perfect geschikt. Een andere aanwijzing zou zijn dat het recente familieportret tijdens de skivakantie in februari in Oostenrijk. Daarop staan Willem-Alexander en Máxima voor het eerst centraal, met de vorstin naast hen.

Ook de renovaties van het Paleis op de Dam en Kasteel Drakensteyn naderen hun voltooiing en het Koninklijke zeiljacht werd voor 326.000 euro weer piekfijn gerestaureerd, perfect voor een uitstapje op haar oude dag. Daar komt bij dat het politieke klimaat op dit moment stabiel is.

Bovendien is het de tijd volgens Santegoeds gewoon rijk: “Beatrix is met haar 73 jaar de pensioenleeftijd al ruim gepasseerd. Als Beatrix nog wat met haar leven wil doen, moet ze nu opstappen.”

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Beatrix treedt op Koninginnedag af’

  1. C.W. Heuckeroth

    Die roddelnicht kan beter niet gaan meespelen met de Lotto!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>