Obama’s niet welkom op bruiloft William & Kate

Kate Middleton en Prins William verwelkomen vrijdag maar liefst 1900 gasten, waaronder veertig leden van koninklijke families uit de hele wereld. Zelfs op buitenaardse bezoekers is gerekend. Opvallend is dat Barack en Michelle Obama echter geen uitnodiging hebben ontvangen.

Uit een uitgelekte geheime mail, welke is gepubliceerd op diverse websites, blijkt dat de Britse Koninklijke familie de Obama’s te ordinair zouden vinden. De familie is bang dat Michelle op de bruiloft alle aandacht zal opeisen.

Ook het feit dat Michelle prinses Diana een oversekste hoer zou hebben genoemd, is de Engelse Koninklijke familie in het verkeerde keelgat geschoten. De familie is sowieso not amused dat de Amerikaanse First Lady vandaag de dag populairder is dat Diana ooit is geweest.

Vooral the Queen Mother zou zich bijzonder storen aan het gedrag van Michelle. Zo zou de Amerikaanse First Lady hebben geweigerd voor haar te buigen, terwijl ze enkele dagen later wel door de knieën ging voor de Koning van Saudi Arabia. In plaats van een buiging sloeg Michelle haar arm om de Queen mother heen, iets dat volgens de Engelse tradities erg ongepast is.

In aangeschoten toestand schijnt het tevens zo te zijn dat de Obama’s totaal ontsporen. Zo zou Michelle al na haar tweede drankje elke gelegenheid aanpakken haar donkere blote kont te moonen. Ook dit ordinaire gedrag is volgens de uitgelekte mailwisseling een doorn in het oog van de conservatieve Queen Mother.

De inside information uit de mail zou afkomstig zijn uit bronnen rond de Engelse krant Daily Mail. Over de echtheid van de informatie hoeft echter niet getwijfeld te worden. De Queen Mother, de moeder van Queen Elizabeth II ofterwijl de over-grootmoeder van prins William, is al in 2002 overleden, zes jaar voordat Obama werd gekozen als president van Amerika. Conclusie: allemaal onzin, maar wel om te lachen!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>