Hersenen Obama onderzocht? (YouTube)

Jarenlang viel slechts een enkeling het op, de littekens op de achterkant van het hoofd van de Amerikaanse president Obama. De site Weekly World News durft na jaren onbevestigde geruchten de afkomst van de littekens als eerste grondig te onderzoeken.

Volgens een door de site geraadpleegde vooraanstaande neuroloog zou het kunnen dat Obama een hersenoperatie zou hebben gehad. Wat de rede hiervoor zou zijn blijft onduidelijk. Er is slchts een kleine kans dat het litteken uit zichzelf ontstaan zou zijn. Nieuwszender CNN vond het bericht fascinerend genoeg om over te nemen.

De bewering verbaast ons niet, Amerikanen zijn gek genoeg om hun eerste zwarte president te onderzoeken op hersenimplantaten, waarmee hij door Al Qaida op afstand bestuurd zou kunnen worden. Tegelijk is het niet verwondelijk dat Obama een chip in zijn hersenen zou hebben waarmee de geheime dienst hem in het geval van een ontvoering direct kan traceren of misschien wel vernietigen als hij onder druk zou worden gezet….

We bekennen dat we nu ook wat ver gaan in onze conspericy theorie. Berichten op Weekly World News zuigen vaker duim. Maar wie bevestigt het tegendeel?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hersenen Obama onderzocht? (YouTube)

  1. C.W. Heuckeroth

    Zeg Buddingh, een lidteken is wat anders he? Als je dat wilt zien kom je maar eens langs in Blaricum. Ik heb ook nog wel een woordenboek voor je staan.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: 10 complottheorieƫn over Obama | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>