Brit meldt zich dood om onder alimentatie uit te komen

Keith MacDonald heeft acht kinderen bij acht verschillende vrouwen. Al snel na zijn vijftiende verjaardag kreeg hij zijn eerste spruit. Hoewel hij van de meeste kinderen ontkent de echte vader te zijn, ‘ze hebben een andere haarkleur, betaalt hij voor iedere nakomeling elke week braaf €5,60 alimentatie.

Totdat zich deze week alweer een nieuwe ex met een dikke buik en opgeheven handje meldde. Met de mobiele telefoon van zijn broer stuurde hij een sms met de tekst: ”Keith is dood”.

Zijn ex vertrouwde het niet en belde alle doodgravers en lijkhuizen in de omgeving of er toevallig ene Keith MacDonald was binnengebracht. Toen dat niet het geval bleek schakelde ze de politie in.

Het is niet de eerste keer dat Keith MacDonald de boel belazerd, volgens de Sunday Times is het niet uitgesloten dat hij de vader is van vijftien kinderen bij evenzoveel moeders.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Brit meldt zich dood om onder alimentatie uit te komen

  1. gerard

    gerard joling nadat die 1 maand overleden is

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>