Topchef woedend na nepbericht dood kleinzoon

Robert Kranenborg is woest omdat een onbekende ‘grappenmaker’ op een nep-Hyvesaccount had geschreven dat zijn kleinzoon Storm zou zijn overleden.

Ik heb helemaal geen Hyves”, briest de rood aangelopen kok tegen RTL Boulevard. ‘Klinklare nonsens!‘ Kranenborg ontdekte de misselijk grap toen een leverancier hem condoleerde met het verschrikkelijke nieuws.

Na telefoontje naar het thuisfront bleek dat alles gewoon goedging met Storm. Maar dit betekent voor Kranenborg niet dat de grap overwaait: “Hyves gaat samen met de politie uitzoeken, wie de schuldige is.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>