‘Paaldanseres zwanger van Bin Laden’

Het ziet ernaar uit dat terroristenleider Osama Bin Laden zijn opvolging aan het regelen is. Een Britse ex-paaldanslerares Louise Pollard zal binnenkort op een geheime locatie van een kleine Bin bevallen. Voor het verwekken was Osama echter te oud, gelukkig was zijn zoom Omar zo vriendelijk het klusje voor hem te klaren. De nakomeling krijgt wel dezelfde naam als Osama.

Ex-paaldanslerares Pollard was al eerder draagmoeder van Omar, toen is de baby gestorven na een aanval van twee onbekende mannen. Na vijf IVF-pogingen is ze nu opnieuw in zwanger.

De vrouw krijgt 10.000 pond voor het draagmoederschap van het kleine terrorismeleidertje.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>