Joran ladykiller of heilig boontje?

Verbazend nieuws over Joran van der Sloot, volgens de Panorama heeft de ladykiller al drie medegevangenen neergestoken. Joran zou de laatste tijd zeer agressief zijn: “Hij is al ontelbare keren in een isoleercel gesmeten, maar daar komt hij steeds weer vijandiger uit”, aldus de bron.

Eerder gingen er al geruchten dat van der Sloot zelf zou zijn neergestoken, omdat hij probeerde te ontsnappen.

Peter R. de Vries is echter allerminst verbaasd over het nieuws. ‘Joran draait door in gevangenis. What’s new??? Joran draait door op strand Aruba… Joran draait door in hotelkamer Peru’, schrijft hij op Twitter.

Volgens de advocaat van Joran is het bericht absolute onzin: “Er zitten kwade bedoelingen achter om Joran schade te doen.” Advocaat Máximo Altez beweert juist dat van der Sloot zijn leven aan het beteren is en regelmatig naar de kerk gaat.”

Wat geloof jij? Joran van der Sloot is

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>