‘Pinkpop fopt bezoekers met Hanson’

Hanson op Pinkpop? Is dat niet dat bandje van het nummer Mmmbop, een nummer 1 hit uit 1997. Grapje zeker? Op Twitter nemen de meeste Pinkpopgangers de bevestiging van de band niet serieus.

Worden de bezoekers van Pinkpop massaal gerickrolled? Welke mysterieuze naam gaat er schuil onder het pseudoniem van Hanson?

Wikipedia vertelt ons dat echter dat de meiden van Hanson tegenwoordig echte mannen zijn geworden, die naast muziek, ook heel veel kinderen hebben gemaakt.

Of Jans Smeets echt zijn bezoekers aan het foppen is, zullen we zondag 12 juni gaan beleven.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Pinkpop fopt bezoekers met Hanson’

  1. Remco

    Voor alle non believers…vergeet Hanson zoals we ze in Nederland jarenlang hebben gekend doordat radio en televisie jullie wijs maakten dat Hanson enkelt MMMBop heeft uitgebracht en daarna is blijven stil staan!

    Inmiddels een aantal albums verder, veel meer ervaring en een hardere sound…Hanson is een rockband waarvan de zanger ook nog eens in Tinted Windows zit, een band met onder meer een oud member van Smashing Pumpkins!

    Hanson rocks and rules en zal de nuchtere Pinkpop mensjes doen verrassen op zondag 12 juni!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>