Naamgenoot Tristan van der Vlis is zieke grappenmaker

Stom toeval of een zieke grap? In Alphen aan de Rijn blijkt nog een Tristan van der Vlis te wonen. Op zijn Twitter laat hij weten voortdurend lastig gevallen te worden, door mensen die hem aanzien voor de dader van de schietpartij in winkelcentrum de Ridderhof.

De naamgenoot van Van der Vlis klaagt dat zijn Hyves-, Facebook- en YouTube-accounts werden geblokkeerd, en dat hij door iedereen vals wordt beschuldigd.

Korpschef Jan Stikvoort roept tijdens een van de persconferenties op hiermee te stoppen. “De dader van de schietpartij is dood. Deze man heeft er niets mee te maken.”

Wel opmerkelijk is dat zijn Internetprofielen juist dit weekend zijn aangemaakt. Wat de kans groot maakt dat er iemand aan het trollen is. Uiteindelijk geeft de zieke grappenmaker zijn kansloze grap zelf toe. Hoewel hij zijn bekentenis daarna weer snel verwijderd. (in onderstaande screenshot staat deze nog wel) Is er een agent die deze lolbroek even streng wil toespreken?

Update: De naamgenoot stelt nu dat gisterenavond iemand zijn twitteraccount heeft gehackt om te zeggen dat het een grap was. Ook vraagt hij menen hem met rust te laten. Stiekem toch weer geen trol?

Update: Gelukkig geeft de politie duidelijkheid: Onderzoek heeft uitgewezen dat er geen 2e persoon in Alphen aan den Rijn is met dezelfde naam als de dader. Politie onderneemt actie naar faker.

Het bewuste twitteraccount van de naamgenoot van Tristan van der Vlis:


facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Naamgenoot Tristan van der Vlis is zieke grappenmaker

 1. Mark

  Dit is een troll, deze persoon is nep, zijn geblokkeerde hyvespagina waar hij het over heeft was ook ‘toevallig’ gister aangemaakt.

    /   Reply  / 
 2. Linda

  Ziek persoontje die zich voor deed als een tweede Tristan van der Vlis.. Echt iets om grappen over te maken joh, NOT! Meteen vastzetten en aanpakken die mafkees!

    /   Reply  / 
 3. H.D.B. Go

  Allereerst mijn welgemeende medeleven met de nabestaanden van de slachtoffers, alsmede met de ouders van de dader. Het is geen overbodige luxe om mensen van een schietclub alvorens een wapenvergunning te verlenen, er zeker van te zijn of ze mentaal wel volkomen sporen middels een klinisch psychologisch – en psychiatrisch onderzoek. En elke vijf jaar moet zulk een onderzoek weer gedaan worden. Géén medisch certificaat, dan ook geen wapenvergunning. En verder is het wenselijk om de slachtpartijen die in Amerika hebben plaats gevonden, met die in NL te vergelijken. Dan zijn de slachtoffers tenminste niet voor niets gestorven. Dat is de maatschappij aan hen verplicht.

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Dreigen met schietpartij is geen lolletje | Hoax

 5. Ben

  ojee weer een joran

    /   Reply  / 
 6. Pingback: HOAX.RADIO aflevering 2 terugluisteren | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>