‘Hitler leeft en woont op Argentijnse ranch’

Uit geheime uitgelekte FBI-documenten zou blijken dat Adolf Hitler nog in leven is. De Duitse dictator heeft zijn snor afgeschoren en woont op een ranch in Argentinië. Helemaal gezond is hij niet meer, Hitler zou lijden aan astma en maagzweren. Zo schrijft de Telegraaf.

In het 752 pagina’s tellende document staat; dat Hitler na een in scene gezette  zelfmoord op 29 april 1945 samen met 50 van zijn trouwste volgelingen, met twee onderzeeboten naar het zuiden van Argentinië zijn gevaren.

De FBI zou de dood van de dictator hebben onderzocht omdat er veel onduidelijkheden waren over het lichaam van Hitler. Zo gaan er geruchten dat het lijk van een vrouw was.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Hitler leeft en woont op Argentijnse ranch’

  1. Pingback: ‘Hitler na WOII naar Argentinië, dode Führer was acteur’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>