Lady Gaga dood na overdosis?

Als we de geruchten op Twitter mogen geloven deed Lady Gaga vanavond een Michael Jacksontje. Volgens de onbevestigde berichten zou de zangeres gestorven zijn aan een overdosis.

We wachten nog op een officiƫle bevestiging, maar zeer waarschijnlijk deed Gaga gewoon een Biebertje en leeft ze net als Michael nog steeds.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Lady Gaga dood na overdosis?

 1. Officiele bevestiging

  Het grote geheim van Lady Gaga was uitgelekt en daarom heeft hij Lady Gaga dood laten verklaren voor de buitenwereld.
  Het bleek dat Lady Gaga namelijk een Lady …… uhhh…. zeg maar een Gentleman Gaygay was. Zij is dus altijd een man geweest die zich als vrouw voordeed. Maar het lekte uit toen zij was betrapt in een urinoir en staande stond te plassen, terwijl er ook nog een ander heerschap stond toe te kijken. Dus in plaats van een Biebertje kun je hier spreken van een george M-etje.
  En nu heeft Lady Gaga dus besloten om een eind te maken aan Lady Gaga en stiekem door te gaan als Gent Gaygay en Lady Gaga dood te leten verklaren.

    /   Reply  / 
 2. Joooooooosie

  WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lady Gaga is dead????????????????? WTF!!!!!!! But she thougt i am dead cuse i am gay???? that’s just sick. You can be a gay and a girl!!!! that’s what i think, right????

  Jooooooosie

    /   Reply  / 
 3. lorenzo

  My boyfriend told me that he just read on the internet that she isn’t Dead!
  it was just a scam or something!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>