1 APRIL: Sekstape Frank Dane toch grap

Net op het moment dat bijna iedere Nederlander vermoedde dat de sekstape van Frank Dane dan misschien toch echt was, onthult de 3FM-dj aan de Telegraaf dat hij ons allemaal heeft gefopt.

“De man die in het filmpje wordt bevredigd ben ik niet zelf. In oktober kwam het idee.  We hebben drie keer geoefend en in één keer opgenomen. 1 april leek mij wel een goede dag om het filmpje naar buiten te brengen.”

Maar vier mensen waren op de hoogte van de grap. Ook werkgevers BNN en 3FM wisten van niets. De sekstape kwam vorige week naar buiten, hierna zette hij zijn telefoon uit en was hij ruim een week voor niemand te bereiken. Het lijkt ons hilarisch om de voicemail van Frank eens af te luisteren.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>