1 APRIL: Pownews fopt politici met valse sms-jes (YouTube)

Ook Pownews doet vandaag aan flauwe grappen. Via een sms-hack slaagde de omroep erin sms-jes te versturen uit naam van diverse politici.

Dat leverde gisteravond in de Tweede Kamer hilarische maar ook beschamende confrontaties op. Zo ontving minister Uri Rosenthal een sms vanaf het nummer van de mobiele telefoon van Mark Rutte, met de boodschap dat het toiletpapier in het Torentje op was.

Alexander Pechtold kreeg een bericht van collega Boris van der Ham: “Kan ik een stropdas van je lenen?”. Ook Andre Rouvoet (CU), Harry van Bommel (SP), Marianne Thieme (PvdD), Hero Brinkman (PVV) en Atzo Nicolai (VVD) waren het slachtoffer.

PowNews en Crimesite zeggen ermee te willen aantonen dat identiteitsfraude in het telefoonverkeer kinderlijk eenvoudig is en dat Kamerleden en bewindslieden zich hier niet bewust van zijn.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “1 APRIL: Pownews fopt politici met valse sms-jes (YouTube)

  1. Pingback: 1 APRIL: de restjes | Hoax

  2. Pingback: De beste aprilgrappen van 2011 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>