1 APRIL: Justin Bieber is een meisje

Via een anonieme bezoeker kregen we onderstaand bericht toegespeeld. Wegens gebrek aan bewijs en omdat het vandaag 1 april is, kunnen we het bericht helaas niet controleren.

“Fotografen van o,a, de Nederlandse Volkskrant zijn achter zijn geheim gekomen toen ze foto’s maakten van zijn optreden in Nederland. Duidelijk was te zien op deze foto’s, die o,a, in de digitale Volkskrant verschenen, dat er totaal geen bobbels van mannelijke geslachtsdelen te zien waren en dat is opmerkelijk voor iemand van 17 waarvan toch wordt verwacht al enige tijd in de pubertijd te zijn, of daar al voorbij is als adolescent.

Hij was dus zo plat als een meisje in zijn kruis. Bij sommige foto’s kon je zelfs na enige uitvergroting de contouren van een vrouwelijk geslachtsdeel ontwaren. Er ontbreekt ook enig groei van baard of snorhaar bij haar. Zijn totale lichaamsbouw verraad een lichaam van een ongeveer 13 jarig meisje welke nog net niet in de pubertijd is beland. Justin Bieber is dus onomstotelijk een meisje.


Deze foto’s vormen volgens de inzender van het bericht het bewijs:
http://www.volkskrant.nl/static/FOTO/pe/14/3/0/album_large_564675.jpg
http://www.volkskrant.nl/static/FOTO/pe/5/7/13/album_large_564628.jpg

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “1 APRIL: Justin Bieber is een meisje

 1. JBieber

  Hahaha… NOT

    /   Reply  / 
 2. Rönthenoloog

  Haar heupgewrichten incl schaambeen (heupopbouw)zijn duidelijk die van een jong vrouwlijk persoon; dit is duidelijk te zien, ook voor niet-medisch gespecialiseerden op foto 2

    /   Reply  / 
 3. hoi

  is dit het bewijs dat hij geen balhaar heeft of hij had een losse broek aan en geen strakke!

    /   Reply  / 
  1. H Stoeltjes

   Zij kan geen balhaar hebben want hij heeft geen ballen!
   En trouwens, hij is kort geleden nog betrapt in een linegerie winkel toen ie informeerde naar de kleinste cup bh.

     /   Reply  / 
 4. Pingback: 10 verzinsels over Justin Bieber | Hoax

 5. damon

  HAAHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHA IK WIST HET :) BIEBER FIEBER IS N MEISJUUUUU HAHAHAHAHAHHAHAHAHA ZIJ IS LESBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( vieze kut lesbie)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>