1 april: Google Chrome te snel om bij te houden (YouTube)

De webbrowser Google Chrome wordt steeds populairder. De zoekfabrikant beweert dat de browser sneller is dan vingerbewegingen kunnen bijhouden. Om het optimale uit de browser te halen worden gebruikers geadviseerd dagelijks vingeroefeningen te doen.

“Browsen gaat gepaard met twee basis bewegingen: op en neer gaan met de vinger om een knop in te drukken en naar voren en achter bewegen over het scrollwiel van een muis.

Om gebruikers tegemoet te komen heeft Google vanaf vrijdag 1 april een speciale website gelanceerd waar gebruikers vingeroefeningen kunnen doen om zo meer uit hun browser te halen. Ook deze aprilgrap kan toegevoegd worden aan een lange rij legendarische grappen, waarmee Google haar bezoekers de afgelopen jaren in het ootje nam.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “1 april: Google Chrome te snel om bij te houden (YouTube)

  1. Pingback: 1 APRIL: Nieuwe Gmail reageert op bewegingen (YouTube) | Hoax

  2. Pingback: De beste aprilgrappen van 2011 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>