1 APRIL: Diergaarde Blijdorp verft ijsbeertje blauw

De Rotterdamse Diergaarde Blijdorp zal deze week haar door VicksBlue gesponsorde ijsbeertje als reclamestunt blauw verven. De gedaanteverwisseling is opgenomen in het sponsorcontract dat de noodleidende dierentuin met de snoepjesfabrikant ondertekende.

Hierin is overeengekomen dat het ijsbeertje enkele malen per jaar van kleur zal veranderen. Een medewerker van de dierentuin nodigt iedereen uit om op 1 april naar het spuiten van het beertje te komen kijken: “We doen dat uiterst diervriendelijk. We brengen hem in slaap en dan gaan we hem voorzichtig airbrushen met diervriendelijke verf.”

Bovenstaand bericht is niet helemaal een aprilgrap, ijsbeerje Vicks is inderdaad mede mogelijk gemaakt door VicksBlue. Boos geworden dierenactivisten kunnen voortaan beter eerst even op de kalender kijken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “1 APRIL: Diergaarde Blijdorp verft ijsbeertje blauw

  1. Pingback: COLUMN: 1 April 2011 vercommercialiseert | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>