1 APRIL: Nooit meer een rood stoplicht!

Voor iedereen die ook zo’n hekel heeft aan altijd maar die rode verkeerslichten, is er iets nieuws op de markt: De groene golf app! Door deze mobiele applicatie is het voor automobilisten mogelijk om stoplichten op groen te zetten en daarmee de doorstroming van het verkeer te verbeteren.

Over drie weken start de pilot in Delft. Als dit een succes wordt zal het vanaf de zomer landelijk mogelijk zijn om de stoplichten te beinvloeden.

Deze bijzondere app is in nauwe samenwerking met de universiteit en de gemeente Delft ontwikkeld. In het bijzonder is onderzoek gedaan naar machine-to-machine (The Internet of Things) implementatie van een Lokatie Gebaseerde Dienst (LBS).

Juist. Kikker in je bil.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “1 APRIL: Nooit meer een rood stoplicht!

  1. Pingback: De beste aprilgrappen van 2011 | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>