Eddy Wally en Jackie Chan delen grafkist

We hadden nooit gedacht Eddy Wally en Jackie Chan nog eens samen in een adem te noemen, beide wereldsterren werden vandaag doodverklaard. Vechticoon Jackie Chan zou gestorven zijn aan een hartaanval, de Vlaamse ‘Voice of Europe’ is stierf aan complicaties na zijn hersenbloeding van begin maart.

Het was de wethouder van Vlissingen die Eddy Wally vanmiddag doodwaande: “Eddy Wally overleden… Jammer groot artiest. Sterkte aan de nabestaanden… “, twitterde Daniel Sinke.

Tegelijk werd aan tienduizenden kilometers verderop een nep-bericht verstuurd, waaruit zou blijken dat Jackie Chan een hartaanval zou hebben gehad. Het bericht was opgemaakt in de lay-out van de CNN website.

Beide berichten zorgde voor veel commotie op Twitter. De dood van Jackie Chan werd als eerste ontkracht, via zijn site werd gemeld dat hij bezig is aan een nieuwe film. Later werd ook de dood van Eddy Wally tegengesproken. Na zijn hersenbloeding gaat het met de Vlaamse volkszanger nu zelfs de goede kant op, de Vlaamse media melden dat hij weer kan lopen en er gaan zelfs geruchten dat hij op 17 april alweer op de planken zal staan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Eddy Wally en Jackie Chan delen grafkist

  1. Pingback: Jackie Chan dood?? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>