Biebermeisjes misleid door limousine (YouTube)

Vandaag is de dag waar veel kirrende bakvissen maandenlang naar uit hebben gekeken, Hun idool Justin Bieber treedt op in de Ahoy. En als echte Belieber ga je dan natuurlijk al vroeg naar Rotterdam, in de hoop een glimp van jouw idool op te vangen. Al tegen de middag klitten groepen meisjes samen op het plein voor de concertzaal.

En dan is er ineens ‘Bieberalarm’, een grote limousine draait het plein op. Er ontstaat grote opwinding bij de Biebermeisjes, zit Justin in de limousine, het zou toch niet? De meisjes drommen samen om de wagen, in de hoop een glimp van hun God op te vangen.

De portier gaat open, is het Justin? Bummer, het is de winnaar van een prijsvraag, teleurgesteld en jaloers druipen de meisjes af.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Biebermeisjes misleid door limousine (YouTube)

  1. Pingback: Nep-Justin Bieber fopt (weer) fans (YouTube) | Hoax

  2. Pingback: 10 verzinsels over Justin Bieber | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>