Goudvis lijkt op Hitler

We kennen allemaal de populaire site CatsThatLookLikeHitler.com, de site verzamelt de meest bizarre poezen en katten die een uiterlijke gelijkenis vertonen met Hitler. Maar het kan gekker, twee Britse vissenliefhebbers beweren dat hun goudvis als twee druppels water op de voormalige Duitse leider lijkt. (zie foto) De vis heeft dezelfde snor en zijn rechtervin wijst voortdurend schuin naar boven.

De twee wonnen het beestje op de kermis. Aanvankelijk waren ze bang dat hij het aquarium zou ‘convisqueren’ en de andere vissen zou vergassen, maar gelukkig heeft hij dat nog niet gedaan, vertelt de visliefhebber in The Sun.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Goudvis lijkt op Hitler

  1. Pingback: Huis lijkt op Hitler | Hoax

  2. Pingback: 10 complottheorieƫn over Hitler | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>