Slang overleeft beet in siliconenborst (YouTube)

Er was eens een slang en een siliconenborst. De slang dacht: ‘lekker hapje’ en zet zijn tanden in het implantaat. Een siliconenvergiftiging wordt hem fataal. En de siliconenborst leeft nog lang en gelukkig. Hoewel, Belgische onderzoeksjournalistiek bewijst dat dit sprookje onzin is.

Het filmpje van deze noodlottige gebeurtenis prijkt de afgelopen weken op menig nieuwssite. Sommige sites plaatste het bericht zelfs tweemaal. Oorspronkelijk lijkt het afkomstig van de site Oh No They Didn’t. De Britse sensatiepers pakte het als eerste op en als een radioactieve wolk verspreidde het bericht zich over de rest van de wereld.

De Belgische website NVDR geloofde het nieuwsbericht echter niet. De slang bijt in de tiet, dat staat op beeld, zeker en vast! Maar dat de slang aan een vergiftiging zou bezwijken gaat er bij de Belgen niet in. En terecht, want het blijkt een grapje van de originele auteur van het intussen vele duizenden keren gekopieerde bericht te zijn.

Wie de reacties onder het bericht er op na leest, ziet dat hij zelf toegeeft dat het overlijden van de slang  een grapje was.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>