‘Dode Charlie Sheen verstuurt computervirus’

De losgeslagen Charlie Sheen weet na zijn ontslag nu echt niet meer wat hij met z’n vrije tijd aanmoet. Toen zelfs het Twitteren hem deze week ging vervelen verraste hij vriend en vijand met een berichtje waarin hij zichzelf dood meldde. Als extra verrassing stuurde hij een computervirus mee.

Het kwaadaardige bericht is verstuurd via Facebook en heeft als onderwerp: “RIP!” of “Breaking News”. In het bericht wordt gemeld dat Charlie Sheen is overleden als gevolg van een overdosis. Wie meet wil weten wordt uitgenodigd een link te openen.

Op dat moment ontvouwt zich echter een computervirus dat persoonlijke informatie en creditcardnummers opspoort en doorstuurt.

Of Charlie Sheen de scam zelf verstuurde is niet duidelijk, al zouden wij daar absoluut niet raar van opkijken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>