Autoband, the movie (YouTube)

Het is zwart, van rubber, moordlustig en er is zojuist een film over gemaakt. Meet Robert, the little tire. Een autoband dus,  juist ja dat zwarte rubberen ding! Een verrassend goede trailer doet de ronde waarin een killer autoband de plaatselijke sheriffs nachtmerries geeft.

Rubber the Movie is geregisseerd door Quentin Dupiuex, ook wel bekend als Mr. Oizo (dat gele poppetje).Drie maal raden wanneer deze film uitkomt. Juist ja,  op 1 april.

Kijk en huiver!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>