Spoken in het huis van Robbie Williams

Dacht zanger Robbie Williams in november vorig jaar nog UFO’s te zien , nu ziet hij spoken. De Take That-ster gelooft namelijk dat zijn villa bewoond wordt door een geest genaamd Bertie.Robbie’s vrouw, Ayda, heeft de verschijning ook gezien. De tabloid The Sun laat weten dat de 36-jarige zanger gefascineerd is door zijn overleden huisgenoot die hij de bijnaam Bertie heeft gegeven. Hoe Bertie er daadwerkelijk uitziet kan Robbie niet uitleggen, maar hij fantaseert wel over het uiterlijk van de man. Zo ziet de zanger Bertie graag als een man in pak, die altijd met een glas Martini door het huis wandelt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>