RIP: Nelson Mandela en Justin Bieber dood

Nelson Mandela was vanmiddag even trending topic op Twitter, de voormalig Zuid-Afrikaanse president zou zijn overleden. Tot grote commotie leidde het bericht niet, de beste man is tenslotte al oud en iedereen gaat een keer dood. Als reactie werden de letters RIP massaal geretweet.

Een andere doodmelding sloeg echter wel in als een bom en zorgde vooral voor huilende tienermeisjes op het forum van Girlscene (oeps, sorry dames!), idool Justin Bieber zou volgens berichten op Twitter ook zijn overleden. Vermoord in het huis van zijn moeder, volgens Quizlet.nl. Binnen een mum van tijd neemt Justin Bieber de nummer één positie van Nelson Mandela als trending topic over.

Traantjes drogen, lekker slapen, allemaal niet waar beide wereldverbeteraars zijn nog springlevend. Alleen Justin Bieber werd voor het weekend even opgenomen in het ziekenhuis, omdat hij ademhalingsmoeilijkheden had. Echt dood, gaat alleen het personage dat hij speelt in de politieserie CSI.

facebook share facebook share

32 Reacties // Reageer

32 thoughts on “RIP: Nelson Mandela en Justin Bieber dood

 1. Bessie C

  Ik ken het hele verhaal. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd omdat hij niet uitgenodigd in China voor het Spring Festival Global Gala waar werelwijd meer dan een miljard (dat is een 1 met 9 nullen) mensen naar kijken en tijdens het Chinese nieuw jaar. Hij zou niet zo beroemd zijn als de nu 10-jarige Engelse Connie Talbot, die tijdens de opnamen voor deze show (op 12 januari) de grote buitenlandse superster was. In China en de rest van Asie vind men Justin Bieber maar een nep-artiest, die niks te zoeken heeft in Asie en maar beter thuis tussen de schuifdeuren kan blijven kwelen, tot ergenis van zijn buren. Dus nou heeft ie zelfmoord gepleegd. En als je me niet geloofd kijk je maar eens op youtube en google je maar eens naar Connie Talbot.

    /   Reply  / 
 2. justine zelda

  gelukkig is justin bieber niet dood anders pleeg ik zelfmoord

    /   Reply  / 
  1. KLAAS

   justine zelda,ik zal eens een kinder-psychiater sturen.

     /   Reply  / 
 3. joyce

  Als je een beetje verder had gekeken dan dat je neus lang is had je gezien dat het topic waar je naar verwijst ‘girlscene’ al van maart 2010 is.

    /   Reply  / 
 4. Janna

  Jammer dat babyface niet dood is…

    /   Reply  / 
 5. Bodil

  neejohh iemand heeft grappje gemaakt geen zorge dameess xd

    /   Reply  / 
 6. wowa

  justin bieber for life <3

    /   Reply  / 
  1. doe normaal joh

   Fan van een overgehypte talentloze slechtdancende Justin timberlake/Usher/Michael Jacson wannabe?
   Goh wat be jij een loser!!!!!

     /   Reply  / 
 7. raycha

  justin bieber is niet dood ik ga hem ontmoeten dhuuuuuuuu ik geloof geen pratjes

    /   Reply  / 
 8. Pingback: Kempi doet een Biebertje | Hoax

 9. Hina

  u fking reett jungee
  hij is ni dood oke
  gaat is ne leve zoeke janette

    /   Reply  / 
  1. jemoer

   ne leve is ver gezocht als gij nog ene maal zonne vuil bek openduurft te trekken gegen mir dan zal ik u is tegen nen stoeprand aan metselen, zotte kut!.

     /   Reply  / 
 10. miep

  hahaha. wat een grap!
  natuurlijk is hij niet dood!
  hahahahahahaha.
  geniaal

    /   Reply  / 
 11. xxx-sanne

  dit vind ik echt niet kunnen!

    /   Reply  / 
 12. justin i love him

  this is not true!
  Justin Bieber is alive and gives a concert in Rotterdam Ahoy on March 27, 2011

  I will be here by myself to help my son from the worst gossip and more.

    /   Reply  / 
 13. rosa

  justin bieber is niet dood als dat wel zo was dan zou ik voor een auto springen

    /   Reply  / 
  1. KLAAS

   dan is er iets niet helemaal met jouw hersenen Rosa,als Justin niet meer zou leven dat jj dan voor een auto zou willen springen.Je Moeder moet maar eens ernstig met je in gesprek raken,dat mensen die liedjes zingen,en jj nu zo gek praat,,Rosa,als je dit over twintig jaar leest,dan lach je erom.

     /   Reply  / 
   1. jemoer

    kanker debiel

      /   Reply  / 
 14. kimberley.s

  dit kan tog niet wat een vlouwe kul ze moeten op houden HIJ IS NIET DOOD

    /   Reply  / 
 15. KLAAS

  als Justin Bieber een witte overal aan had gehad,en schilder was geweest,waren jullie praatjes dan ook zo gek geweest.Trouwens,maak jullie maar geen illusie,Justin Bieber is HOMO.

    /   Reply  / 
  1. jemoer

   klaas eindbaas +1

     /   Reply  / 
 16. C.W. Heuckeroth

  Justin heeft gisteren bij mij overnacht, in Blaricum, het was heerlijk!

    /   Reply  / 
  1. Paul

   aan alle gillende keukenmeiden,Justin ,altijd mooie glimmende leren jasjes aan.Leren handschoentjes om zijn mooie vingertjes.die de kleding aantrekt zal het hem passen ook.Maar gil maar lekker door meiden,Justin is gewoon heel erg GAY,,nee schreeuwen de gillende Meiden,Justin is niet Homo,dat kan niet.Als de frusstratie in Justiene zijn hoofdje zich steeds verder upload,zal hij ongeveer met veertig jaar zeggen dat hij gay is.Maar dat weet ik nu al.Justin zal wel weer zeggen,,mijn Manager zei stil daarover,is slecht voor je imago.Dat meisjes dat toch niet zien he.Wel heel vroeg in je leven om met 16 al op je zelf te willen gaan wonen,kan zijn Moeder tenminste niet zien,dat Justin samen met zijn vriendjes feest kan vieren,Doe het maar Justin,als je Dood bent kan het niet meer.En als je oud en kaal bent dan wil Gordon Neukeroth niet eens meer met jou naar bed.Slaap lekker he,LIEVE JUSTIENE,DOEI DOEI ROEPIE ROEPIE.

     /   Reply  / 
  2. Paul

   en Neukeroth voelde dat waterhoofd van Justin lekker aan?.

     /   Reply  / 
  3. Paul

   Neukeroth,duidelijk te zien,Justin Bieder als zogenaamde kale jongen,ik weet het zeker,zijn energie is afkomstig van Aliens.Is duidelijk te zien als hij kaal is.Justin lijkt kaal precies op een Ufo-mannetje.Kan geen toeval zijn.

     /   Reply  / 
 17. mir

  Hoezo gehuil op girlscene? ze zeiden bijna allemaal dat het ze niks kon schelen etc.

    /   Reply  / 
 18. [email protected]

  hoi echt erg wat er is gebeurt joh maar je leeft nog hoe komt dat dan

    /   Reply  / 
 19. Internet Recherche

  Fred Buddingh, misschien is het verstandig om het bovenstaande emailadres, duidelijk van een kind en hoogstwaarschijnlijk per vergissing geplaatst, even te veranderen in enkel maar een voornaam, of anders totaal te verwijderen. Het mag niet zo zijn dat de vertrouwelijke gegeven van een kind op dergelijke wijze openbaar wordt gemaakt en zeker niet op blijvende wijze. Fred, jij weet net als ik en andere volwassenen dat er mensen rondscharrelen op internet die het voorzien hebben op kinderen. Dus verander het even of haal desnoods het hele bericht weg.

    /   Reply  / 
 20. Internet Recherche

  Tweede aanschrijving:
  Fred Buddingh, misschien is het verstandig om het bovenstaande emailadres, duidelijk van een kind en hoogstwaarschijnlijk per vergissing geplaatst, even te veranderen in enkel maar een voornaam, of anders totaal te verwijderen. Het mag niet zo zijn dat de vertrouwelijke gegeven van een kind op dergelijke wijze openbaar wordt gemaakt en zeker niet op blijvende wijze. Fred, jij weet net als ik en andere volwassenen dat er mensen rondscharrelen op internet die het voorzien hebben op kinderen. Dus verander het even of haal desnoods het hele bericht weg.

    /   Reply  / 
 21. nadine

  is justin bieber dood en hoeveel jaar is ie

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>