‘Dode vogels kondigen einde der tijden aan’

Na twee gevallen in de VS zijn nu ook in Zweden vogels dood uit de lucht gevallen. Als er één vogel uit de lucht valt, dan vallen er meer. De oorzaak blijft onduidelijk. Was het de brand in Moerdijk? Een aanvaring met een vliegende schotel? Plegen de vogels massaal zelfmoord, omdat het einde der tijden is aangebroken? Hebben de dieren de Mexicaanse griep?

Nog raadselachtiger wordt het als er ook nog eens ruim twee miljoen dode vissen aanspoelen. Het tweede geval van een grote vissterfte deze week. Onderzoekers tasten vooralsnog in het duister. Maar zeker is: beter 10 vogels in de lucht dan één in de hand en een vis op het droge maakt rare sprongen. Kortom een duidelijk geval van stront aan de knikker.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “‘Dode vogels kondigen einde der tijden aan’

 1. Maarten

  Suffe blog. Oorzaken zijn al bekend.

    /   Reply  / 
 2. M Frietjes

  Als Mc Donalds zijn tent sluit, is het pas echt Einde Der Wereld!

    /   Reply  / 
 3. H Aantje- de Voorste

  Als de kippen uit de Mac Chikken komen rennen, dan krijgen we een nieuwe zondvloed!

    /   Reply  / 
 4. Alponso Alberto

  Miljarden engelen dalen neer op aarde. Gods geduld en tijd is ten einde.

  Verander u leven zodat ons niet hetzelfde overkomt.

  Zijn geduld raakt werkelijk op. Het komt aan op onze

  ver antwoord elijkheid……

    /   Reply  / 
  1. Noach

   En het is allemaal jouw schuld Alponso Alberto, want als jij niet zo vaak naar de hoeren was geweest, kleine kinderen had geslagen en plaatjes van Justin Bieber had gekocht, had ie mooi geen reden gehad om zijn geduld te verliezen! Dus blijf in vervolg van je pik, keine kinderen en hoeren af, dan komt alles wel weer goed.

     /   Reply  / 
 5. Pingback: Alarm: ‘Dode vogels in Groningen’ (YouTube) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>