Dader ‘Bob Dylan-pizzaprank’ moet betalen

De Amerikaanse grappenmaker die uit naam van Bob Dylan 178 pizza’s bestelde en deze nooit kwam afhalen, moet van de rechter de gehele bestelling afrekenen. De man krijgt verder geen boete opgelegd.

De man meldde zich eind november bij de afhaalbalie van een pizzarestaurant. Hij bestelde 178 pizza’s bestemd voor de band en crew van Bob Dylan. Om te bewijzen dat hij bij de crew hoorde liet de man zijn backstage pas zien. Hij verzocht de rekening van $4000 dollar op te sturen naar het management van de zanger. Een paar uur later zou de man de bestelling ophalen.

Maar de grappenmaker kwam niet meer terug en liet de pizzeria met 178 pizza’s zitten. De eigenaar van het restaurant heeft de politie gebeld. Sommige pizza’s zijn gratis weggegeven, maar de meeste moesten worden weggegooid omdat ze koud waren geworden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>